I’m alive aka back on InternetSpet med živimi

As you know I’m in the middle of moving, so not time to eat or drink let alone anything else. And to top everything, I was without Internet access for over a week. First world problems, right? To bad they completely stressed me out. :roll:

You can imagine my hag-like look at the moment and no time for shopping. Well – there was one little item I purchased in Austria (Ikea time). We stopped in Atrio in Villach and you know what I spotted in Marionnaud parfumerie? MAC! I’m no huge fan of MAC, but I still want to buy something from time to time and had nowhere near to check things out.

MAC in Villach
MAC in Villach

I hope that the move will be done in a week or so and then I’ll be back with new posts. I hear new Catrice goodies are gorgeous, so I’ll have to go shopping for those. :cute:

P.S. I’m lying – I bought two Rimmel Apocalipse lookalikes from Manhattan. Maestra gave me one as a gift and I loved it so needed few more. :silly:

Fju – tale selitev pa je naporna. Časa ni niti za hrano in pijačo, kaj šele kaj drugega. Itak se ni pametno selit z majhnim dojenčkom, ampak če je treba … Sem pa končno dobila spet internet, tako da lahko vsaj pokukam kaj se dogaja po svetu in v lepotnih krogih. Nivo stresa se je občutno znižal, ker so mi sedaj vse informacije spet na dosegu roke. :biggrin:

Se ne bom niti spuščala v debato o mojem trenutno več kot katastrofalnem videzu (nagrada za najboljšo čarovniško masko je moja … brez truda :silly: ), časa za šoping pa tudi nobenega. OK – en izdelek pa sem le kupila. Na poti v Ikeo smo se ustavili v Atrio centru v Beljaku. In kaj vidim vMarionnaud parfumeriji? MAC! Nisem velika ljubiteljica MAC kozmetik, vendar pa bi občasno vseeno kaj imela. V drugih Marionnaud drogerijah sem videla MAC, vendar ne v meni najbližjem Beljaku. Sedaj si bom lahko končno občasno privoščila tudi kakšno MAC poslastico.

MAC in Villach
MAC v Beljaku (Villach)

Če bo šlo vse po načrtu (beri – malo verjetno), bomo čez kakšen teden že čisto preseljeni. Novi posti so že v pripravi, slišim pa tudi same lepe stvari o novih Catrice izdelkih, tako da bom morala tudi te preizkusiti in poročati. :cute:

P.S. Lažem – v Avstrijskem Mullerju sem kupila še dva Rimmel Apocalipse dvojnika, ki so na voljo pri Manhattnu. Maestra mi je enega podarila za Novo leto, in seveda sem si morala omisliti še kakšnega. Eden ni nobeden. :silly:

1 thought on “<!--:en-->I’m alive aka back on Internet<!--:--><!--:sl-->Spet med živimi<!--:-->”

Leave a Comment