S-he stylezone nail polish – 376

Last week I decided to go polish slumming.

I bought 3 purple nail polishes in DM drugstore (European chain). Polishes cost about 2 € a piece and they have really nice range of colors. I usually stay away from them because of the bad reviews, but this time I decided to test them for myself.

I started with S-he 376 quick dry. Application was terrible. I usually apply 2 thin layers – with this polish I needed to use much thicker layers because of its thickness and it dried while I was still painting my nail.

Polish lasted for 3-4 day with minimal tip wear and no chipping (I used top coat).

What can I say about color – it’s purple. Nice purple, with multicolored shimmer that comes alive in the sunshine, but I was not overly impressed with it. I don’t regret buying it, but I would be OK with it, if they stopped making it.

S-he - 376 quick dry

Does anybody else have this shade? Is yours also thick or is it just my luck to buy flaved bottle?

4 thoughts on “S-he stylezone nail polish – 376”

  1. Danes gre 376 dol. Obstojnost me je pozitivno presenetila. Konice so na mestih “zlizane”, lak se nič ne kruši. Po količine obrabe je pri meni v istem rangu kot Revlon laki.

    Reply
  2. Odtenek bi morala v živo videti, da bi se lahko opredelila, ali mi je všeč ali ne. Po fotki sodeč ni slab, ni pa tudi ne nekaj strašno posebnega.

    S-he lakov imam kar nekaj in ne spomnim se, da bi imela strašne težave z nanašanjem. Verjetno je odvisno tudi od odtenka do odtenka. Imajo pa res dokaj dobro barvno paleto in tudi cena je ugodna. Edina težava, ki mi je ostala v spominu, ko sem na zadnje imala njihov rumen in zlat lak na nohtih, je to, da sta mi zelo obarvala nohte kljub podlaku. Ne vem, ali sta samo ta dva odtenka takšna ali pa uporabljajo v splošnem kakšna  trdovratna barvila…

    Reply
  3. Na sliki je videti zelo lep, topla vijolična barva. Ja, nekateri so težki za nanašanje, a končni izgled poplača ves trud. Morda si povečam zbirko, zaenkrat imam samo enega roza perlastega.

    Reply

Leave a comment