Alessandro – Butterfly Kisses – No. 230

Mmm, kako lep rjav odtenek. Tako prefinjen. Tako “chic”. In na moje presenečenje, čisto primeren za pomlad, ker ni preveč  temno rjav, ampak je še ravno prav svetel, a spet ne preveč svetel, da bi že spadal med “nude”. Prav tako ne gre za klasično rumeno – rjavo, ampak gre bolj za sivo – rjavo.

na direktnem soncu
na direktnem soncu
v senci
v senci

Lak je dobro pigmentiran. Nanaša se lepo. Brez prog. Na fotografijah sta dva nanosa. Trenutno testiram tudi obstojnost in po enem dnevu se zelo dobro drži. Konice na dominantni roki so izredno malo obrabljene, kljub temu da sem normalno opravljala vsa dela (pranje posode in solate, umivanje glave…) Za podlak sem uporabila Mavala Nail Shield (dvofazni podlak), za nadlak pa INM Out The Door. Danes bom verjetno nanesla še eno plast nadlaka za dodatno zaščito. Sumim, da zame ta kombinacija podlaka in nadlaka izredno dobro deluje, a je še malo prezgodaj za veselje, saj jo želim stestirati še z Jessica laki.

O novi “mini” kolekciji Butterfly Kisses znamke Alessandro sem pisala že tukaj.

This post is also available in SLOVENŠČINA.

9 thoughts on “Alessandro – Butterfly Kisses – No. 230”

 1. no…mene si prepričala, jutri ga grem iskat (dobro da je noč vmes, mogoče bo bolje, ko prespim tele tvoje slike). Vsekakor si pa bom oblizovala nohte, ker tole je pa tu mač za takega čokoladofila kot sem jaz :blink:

  Reply
 2. Hvala, punce! Ja, res je lep! In sploh me ni spomnil na čokolado :wassat: Čeprav res izgleda, kot mlečna čokolada :tongue: Hihihi, ne nič si nisem oblizovala prstov :silly:
  Tamara, tale ni čisto nič jelly, je čisto pravi krem. Precej goste konsistence je. Morda bi bil za koga celo pregost, a to se da vse rešiti z razredčevalcem ;) In malo je nerodno, ker je čopiček ful mini, a ni preveč hudo. Mislim, da se zdaj te odtenke že kar dobi… danes sem jih videla tudi v Maxiju v LJ ;) Sem že tuhtala, ali si naj nabavim backup :blush:

  Reply
 3. Oooo kako lep rjavko! Prav tak cocholate rjav je..  mlacno rjav, prav takega bi imela! Brez simra, brez blescic, brez nicesar in malo jelly! Cudovit je!

  Reply

Leave a comment