Novi Alessandro miniji?

V mariborskem Müllerju sem našla čisto polno in meni še nepoznano stojalce z Alessandro miniji. Skoraj zagotovo gre ponovno za omejeno izdajo. Če me spomin ne vara, je bilo na stojalu 7 različnih odtenkov lakov za nohte in en (precej bleščičast) lip gloss. Pritegnili so me seveda laki za nohte. Kupila sem štiri odtenke. Zaenkrat imam samo fotografije stekleničk in en slab “swatch” dveh odtenkov na nohtih.

L - D: 220, 222, 228, 230

220 je nežen roza odtenek z roza in zlatim šimrom in parlastim do frost finišem.

Alessandro - 220
Alessandro - 220

222 je živahnejši koralno roza odtenek z roza in oranžnim šimrom.

Alessandro - 222
Alessandro - 222

228 je peščen odtenek z zelo drobnim in skoraj neopaznim srebrnim šimrom. Gre za zanimiv polnoprekriven “nude” odtenek.

Alessandro - 228
Alessandro - 228

230 je prav poseben odtenek. Gre za rjav krem odtenek s sivim pridihom. Jaz bi ga uvrstila med odtenke kot so $OPI Metro Chic in OPI You Don’t Know Jacques. Žal jih ne morem primerjati med seboj, ker nimam omenjenih dveh odtenkov. Po fotografijah sodeč, je tale Alessandro bolj rjav in ne toliko siv.

Alessandro - 228 in 230
L: 230, D: 228 2 coats

Na zgornji fotografiji sta oba odtenka nanešena z dvema nanosoma. Oba sta se lepo nanašala. 230 je zelo dobro pigmentiran.

Danes sem šla pogledat še v Müller na Čopovi v Ljubljani, a teh lakov nisem zasledila. Stekleničke teh lakov so majhne, saj držijo le 5ml. Cena je 3,95€.

UPDATE: Nati je v komentarjih prijazno sporočila, da gre za kolekcijo z imenom Butterfly Kisses in se jo že dobi v Supernovi v Ljubljani. Predvidevam, da bo kmalu na voljo tudi drugod.

9 thoughts on “Novi Alessandro miniji?”

 1. Ally, kako misliš, kako je z odstranjevanjem? Nobenih težav. Noben ni glitery in temu primerno enostavno se odstranjujejo ;)

  Reply
 2. Nati, nisem bila prepričana, ali sem si ime kolekcije pravilno zapomnila. Tudi jaz sem imela v glavi, da je Butterfly Kisses, a na netu nisem nič našla. Torej sem si prav zapomnila :biggrin: Hvala za tole informacijo!
  Za swatche se bom res potrudila. Imam v planu… upam, da mi bo zneslo…
  Sem pa pred kratkim v LJ v Nami videla tudi flomastre za francosko manikuro (oz. nail art) od Alessandra. Bile so štiri barve. Če se ne motim so bili v beli, črni, rdeči in temno rdeči bravi. Cena okrog 12€, kar se mi je zdelo predrago, da bi kupila samo za sprobat. Francoske manikure niti ne maram preveč, nail art zadev pa tudi ne počnem.
  Gejba, bojim se, da niti ne. Nobenega rdečkota ni v zbirki. So ali roza do koralno-roza in na drugi strani potem ti bolj nude do rjavi. Vmes je še en bleščičast, ki bi bil verjetno kot top coat.

  Reply
 3. Je še kak v zbirki, ki bi bil meni zanimiv. :blush: Miniji so mi na splošno zelo všeč – ravno toliko laka jaz potrebujem. :whistle:

  Reply
 4. Maestra, ti pa si vedno en korak pred vsemi, kar se lakov tiče :wub:
  Js sem jih danes videla v Supernovi na Rudniku…mislim da se kolekcija imenuje Butterfly kisses in sem še v trgovini razmišljala, da ti moram povedat – in evo, potem preberem tu :w00t:
  zagledala sem se prevsem v rozija, a ga nisem vsela, ker roza lake le redko nosim, pa že tako jih imam preveč :biggrin:

  Super fotke! A lahko pričakujemo še swatche na vseh nohtkih?

  Reply

Leave a comment