Visiting drugstore with guys?

By Mamy

I never told him he had to go … honestly. He cruised around while I admired new spring/summer looks.

Lets go at the beginning of this story. Last week we listened radio show in which they experimented with Victoria’s Secret volume lip plumper. They had some good results so I went on line to searching for one.

… when hubby comes to me and tells me he found one.

He was right. Deborah has Volume & Colour Lip Plumper.

Deborah, Lip Plumper
Deborah, Lip Plumper

Of course I had to buy it right away.

Deborah, Lip Plumper, detajl
Deborah, Lip Plumper, detail

deborah_-volumen_ colour_lip-plumper

Gloss contains hyaluronic acid. Applicator is made from silicone, so application was kind of weird.

There was no 25% volume increase (as publicized), but there is more blood flow to the lip, so they do look little bigger.

Gloss is very shiny and moisturizing, but you do get buzzy feeling after applying it. I have 02 Sunset shade.

It does last about 4 hours – and you feel it all the time. I find that little bit irritating. But you have to suffer a little bit for beauty.

Today I found similar items at Dior and Clarins stand, but their price is over 20 EUR, while Deborah costs around 10 EUR in Slovenia and around 8 EUR in Croatia.

All I wanted to say is, it’s not always bad thing to go shopping with your guy.

This post is also available in SLOVENŠČINA.

Categories Uncategorised Tags

8 thoughts on “Visiting drugstore with guys?”

 1. :angel: How nice of your husband to find this for you.  I never have any luck with lip plumpers.  They just don’t seem to work for me.  I wish they would.  The color is pretty.  I love the sparkles in it. 

  Reply
 2. Mamy, hvala! =)
  Če ga ni nič ‘žgečkalo’, potem verjetno tudi poljub ne bi sprožil kaj takšnega! ;)
  Moj se pa sicer noče namazati niti z labello-m, ker to po njegovem “pač ni za moške”! Potem mi pa revček jamra, da ima razpokane ustnice! ;))
  Rada bi vas pa tudi pohvalila, da imate punce zelo fajno stran! Ko se mi ne da več učit, pa hitro “pošpegam”, če je že kaj novega! Le tako naprej, res sem vesela, da obstaja taka stran tudi v slovenščini! =)

  Reply
 3. Hm, micena, dobro vprašanje!
  Zaenkrat ti ne morem dati odgovora točno na tvoje vprašanje, ker je moj na službeni poti…
  Me je pa danes sin zasliševal glede tega glosa in sem mu predlagala, naj si ga malo nanese. To je res storil, ampak je najbrž nanesel premajhno količino, ker  ni ničesar občutil. Lahko si misliš, da je nanesel res malo, ker bognedaj, da bi se kaj opazilo :biggrin:
  Najbolje, da v njegovi  družbi uporabiš drug glos v izogib obojestranskega ščemenja :whistle: .  Prav opaznega povečanja ni za pričakovati.
  Sicer so problem tudi šminke, svetleče senčke… in nasploh vse, če pride do poljuba ali samo dotika :silly:

  Reply
 4. Sej vem, da bo tole hecno zgledal, ampak vprašat morm pa vseen…
  Mojemu pa razni glosi in šminke niso všeč, ker če me poljubi, je potem tut on ves barvast in svetlikajoč. No in zdej teoretično vprašanje: a bo imel tut on večje ustnice, če bom s tem namazana in mi bo ukradu lupčka? =) Malo heca, ampak me pa res zanima, če bi potem tut njega slučajno kej ščemelo… Ker potem si ne smem kupit te zadevice… :(

  Reply
 5. Saj ponavadi vedno hodim sama, ker me moti, če me kdo priganja. Tokrat sem šla samo v kontrolo, če je kaj novega in me je prav šokiral z najdbo.
  Glosek sedaj preizkušam. Res se čuti ščemenje in to kar močno! Metra oz milimetra nisem imela pri sebi, ampak že sam občutek je takšen, da so ustnice malo večje. Če nič drugega, so dobro prekrvavljene.
  Moram reči, da sem prav navdušena.
  Danes nisem našla Deborah ne v DM ne v Mullerju in ne v Bipi v Celovcu. Zgolj sem hotela preveriti ceno v Avstriji.

  Reply
 6. Mamy, bravo za tvojega moškega :biggrin: Moj sicer ne obožuje hoditi z menoj po drogerijah (in roko na srce raje hodim sama in obrnem vse poličke), a če je treba gre tudi on zame kaj iskati :wub:
  Glede glossa…. me prav zanima, kako močno je tole ščemenje… in morda bi pa tole celo bilo kaj za moje mini ustnice :ninja:

  Reply

Leave a comment