Essence – nekaj odsluženih odtenkov

Pred prenovo Essence stojal sem našla nekaj zanimivih odtenkov lakov za nohte, ki so šli iz prodaje in so bili zaradi tega znižani.

Prvi med njimi je Moonlight Secret, krem bež odtenek, ki bo marsikomu “bljek”. Priznam, da tudi meni ni ekstra posebno pri srcu. Ampak tudi takšni revčki si zaslužijo ljubezni. Na fotografiji sta dva nanosa.

Essence - Multi DImension - Moonlight SecretMorda ga lahko malo polepšam s kakšnim šimrastim nadlakom. Poskusila sem s So Crazy.

Essence - Multi DImension - Moonlight Secret + So CrazyPink Fantasy je pravo presenečenje. Gre za resnično lep roza-mareličen odtenek z močnim zlatim šimrom. Resnično čudovit odtenek!

Essence - Multi Dimension - Pink FantasyEssence - Multi Dimension - Pink FantasyZačuda me rahel frost finiš niti ne moti. Barva je resnično nekaj posebnega in lak prav žari. Na fotografiji sta dva nanosa.

So Crazy čez Pink Fantasy ne pride ravno najbolje do izraza, a vredno je bilo poskusiti.

Essence - Multi Dimension - Pink Fantasy + So Crazy

Tako, tile “ljubčki” so dali prostor novim junakom, ki smo jih verjetno prav vsi zelo veseli. Če vam je kateri od teh odsluženih odtenkov všeč, pohitite. Morda jih še kje najdete. Jaz sem jih našla v Mariboru v Beauty World drogeriji.

6 thoughts on “Essence – nekaj odsluženih odtenkov”

  1. Jap, zatočišče za lakce je pri Maestri :silly:
    Gejba, si me presenetila ;)
    Plain Jane, tako pač je. Okusi so različni in še dobro, da je tako.
    Tamara, evo točno to, barva bele kave. Velikokrat sploh ne najdem pravih besed. Hvala! Odtenek pa je tudi meni zanimiv. Bolj kot je nenavaden odtenek, bolj mi je všeč. No, tale ni visoko na lestvici priljubljenih, a bljaki mi pa ni. :biggrin:
    Nati, le kaj bi lakci brez mene? In kaj bi jaz brez njih? To je zdaj vprašanje :silly:
    Cathy, je možno. Verjetno je glavni krivec za razliko polt oziroma razlika v polti med teboj in mano ;) Morda ga pa ti naneseš samo v enem sloju in pride bolj prosojen.

    Reply
  2. ej pa kako je to možno.. jst mam tut tega nude od essence al kaj je.. ammm moonlight secret in full lepo pride na nohtih..?!

    Reply
  3. Dobro da imajo laki Maestro…da tudi tisti ne-ravno-najlepši (si ne upam uporabit sajvestekatere besede) dobijo ljubezen in zatočišče pri Maestri

    Moonlight Secret sem jaz pred časom imela, ker je v flaški izgledal luštne nude barve…je pa res…bljak. Kot bi imela strašno rumene nohte

    Reply
  4. Ta drugi je cisto kjut ;).
    Tudi jaz imam enega takega v barvi bele kave, ampak je od S-he..  sploh ni slab, malce nenavaden ampak ravno zato zanimiv.

    No lepo, da so nasli pri tebi prostor :wub: .

    Reply

Leave a comment