Maskara Revlon – Double Twist

V Ameriki sem zasledila novost od Revlona. In sicer volumensko maskaro Double Twist, ki me je takoj pritegnila zaradi svoje nenavadne krtačke.

Takoj na začetku bom napisala, da sem maskaro do sedaj uporabila samo enkrat, zato morda ocena ni čisto na mestu. A nekatere stvari me pri tej maskari tako motijo, da me že takoj na začetku odvrnejo od naslednjega nakupa. Če se v prihodnje moje mnenje spremeni, ga bom seveda napisala.

Embalaža izgleda takole…

Revlon - Double TwistKrtačka je kombinacija gumijaste in navadne krtačke.

Revlon - Double Twist maskara - krtačkaRevlon - Double Twist maskara - krtačka

Krtačka izgleda res zanimivo in tudi ideja o kombinaciji gumijaste in navadne krtačke se mi je zdela fantastična, a tukaj se pravljica skoraj konča. In začne se drama…

Na krtački namreč ostane veliko preveč maskare.

Revlon - Double Twist - krtačkaLahko si predstavljate, kakšna packarija je tole.

Rezultat na trepalnicah po dveh nanosih je še kar znosen.

Pred nanosom…

Pred nanosom maskarePo dveh nanosih maskare Revlon – Double Twist…

Revlon - Double Twis maskaraRevlon - Double Twist maskaraKot sem napisala, sam učinek je kar vredu, a je packarije preveč in prav tako se je treba navaditi na dokaj posebno krtačko.

Verjetno ste opazili, da ne gre za črni odtenek maskare. Pritegnil me je namreč odtenek po imenu Blackened Ruby. Dejansko gre za zelo “počrnjeno” rubinasto barvo. Na trepalnicah maskara izgleda skoraj črna. Morda rahlo omiljena črna. Vsekakor sem zmeraj navdušena nad ne-črnimi maskarami, ker jih je pri nas veliko premalo.

Neprijetno presenečenje je bilo tudi rahlo krušenje maskare s trepalnic po nekaj urah od nanosa. Okruški seveda gredo v oko, kar je izredno neprijetno. Morda je tudi to posledica preobilnega nanosa, ki je seveda posledica slabe krtačke ali pa neustrezne luknje v embalaži. Luknja v embalaži bi namreč morala biti takšna, da bi ob potegu krtačke z embalaže s krtačke pobrala odvečno maskaro. Pri tej maskari temu zelo očitno ni tako in na krtački ostane veliko preveč maskare.

Vsebnost je 11,8ml. Cena v Ameriki dobrih $9.

Za konec kratek povzetek…

Plusi:

 • odtenek – blackened ruby
 • ideja za inovativno krtačko – upam, da jo v prihodnje izpopolnijo
 • kar lep volumen trepalnic

Minusi:

 • preveč maskare ostane na krtački – ne vem, ali je kriva krtačka ali luknja v embalaži, ki maskare ne pobere iz krtačke
 • zlepljenje trepalnice – verjetno posledica packarije na krtački
 • krušenje maskare
Categories Uncategorised Tags

6 thoughts on “Maskara Revlon – Double Twist”

 1. Exceptionnel de Chanel ma podobno krtačko in pri tej je učinek fenomenalen, medtem ko je tale Revlonova zame ena srednja žalost. Pajkaste trepalnice pač niso seksi. :angel:

  Reply
 2. Ja, maskara kar preveč zlepi trepalnice. Danes sem sprobala drugič in je bilo še veliko slabše. Skoraj polovica vsebine je ostala na krtački. Tako sem krtačko kar v papir obrisala. In še veliko bolj so se zlepile trepalnice. In spet mi drobci občasno zletijo v oko. Nep, izredno neposrečena zadevca.
  Tamara, maskara ima še dodaten pokrovček, s katerim je zaprta. Meni je to super, ker dejansko veš, da si dobil novo maskaro.

  Reply
 3. Tamara,ja,tud men je tako pakiranje super-tko tocno ves,da kar kupis je novo in nerabljeno
  (nekateri pac ne vidijo testerjev in kr za “pravo  kozmetiko” zagrabjo,ko hocejo sprobat)..
  Je pa iz stalisca varstva okolja to problematicno,tko da ajde,naj jim bo,da v EU tega ne pocnejo.
  Drgac pa me ta maskara ne mika..Ceprav na slikah zgleda kr lepo..

  Reply
 4. Zanimivo..  Meni je ful zanimivo kako so vse reci pakirane v Ameriki. Namrec vse je tako pakriano kot tale maskara, pudri, ipd..

  Kako to, da se ne posusi? Ima cepek? Resno me zanima, ker me to precej matra…   :)

  Je pa zanimiva krtacka, ampak ce je bolj ko ne neuporabna.. :/

  Reply
 5. na tejle zadnji fotki ti jih je pa res nekam visoko privzdignilo :) res malo zlepi…škoda…ker pogruntavščina je res zanimiva

  Reply

Leave a comment