OPI laki v Nami

Velika novost v ljubljanski Nami je OPI stojalo! Te novice se bo marsikatera zelo razveselila! Seveda sem morala takoj preveriti, kakšno je stojalo in koliko odtenkov premore. Uspela sem narediti nekaj revnih fotografij samo za vas…

OPI - Nama stojaloOPI - Nama stojaloV zgornjem delu stojala so štiri poličke po 12 barvnih odtenkov. Torej 48 odtenkov. Od tega jih je 6 Designer Series odtenkov. “Navadni” odtenki stanejo 14,38€. Designer Series odtenki pa 19,28€.

Nato sledije poličke s podlaki, nadlaki, pilicami, losjoni, kremami za roke ipd.

Lahko rečem, da je stojalo kar dobro založeno, le odtenki na stojalu so bolj klasični. Skoraj nič posebnega ali celo odštekanega. Vendar tega niti nisem pričakovala. Vsekakor veliko veselje, da smo OPI stojalo sploh dobili. O ceni bi lahko precej debatirali, ker je vsekakor previsoka. Saj ne rečem, tudi sama si bom verjetno kakšnega OPIja privoščila pri nas, a to bo bolj izjema kot pravilo. Samo za posladkat se in če bodo sploh imeli kaj zanimivega zame. Danes sem s stojala odnesla zelo drag DS Extravagance odtenek, a tega sem si že (pre)dolgo želela. Tako sem se danes posladkala.

Vprašala sem prodajalko, ali imajo morda kje seznam vseh odtenkov, ki jih prodajajo, a seveda tega nimajo. Poskušala sem si zapomniti čim več odtenkov, a vseh si seveda nisem uspela. Naštela jih bom nekaj. Ne me čisto držati za besedo, ker sem si morda katerega narobe zapomnila in ga morda dejansko nimajo. No, pa da vidimo, koliko sem si zapomnila:

 1. Pink-ing of You
 2. Japanese Rose Garden
 3. Kreme de la Kremlin
 4. Royal Flush Blush
 5. ElePhantistic Pink
 6. 20 Candles On My Cake
 7. The Thirll of Brazil
 8. Big Apple Red
 9. Catherine the Grape
 10. Keys to my Karma
 11. An Affair in Red Square
 12. Royal Rajah Ruby
 13. Black Cherry Chutney
 14. Senorita Rose-alita
 15. DS Extravagance
 16. Parlez-vous OPI?
 17. Boris & Natasha
 18. Charmed by a Snake
 19. Suzy Sais Da!
 20. Curry Up Don’t Be Late!
 21. Mimosas for Mr. & Mrs.
 22. MAkes Men Blush
 23. Get Me to the Taj on Time
 24. I Only Drink Champagne
 25. Tickle My France-y
 26. Yoga-ta Get this Blue!
 27. Russian Navy
 28. MoonSooner or Later
 29. DS Coronation

To je zaenkrat seznam, ki sem si ga zapomnila. Bom pa ga v prihodnje dopolnjevala oziroma spreminjala. Vsekakor je dobrodošel vsak komentar. S skupnimi močmi nam bo zagotovo uspelo seznam izpopolniti.

Za konec še odtenek Charmed by a Snake. Svetel bronz odtenek s svetlim, hladnim šimrom. Lep nežen odtenek, ki ni prerumen in hkrati ne prehladen. Zelo nosljiva barva.

OPI - Charmed By A SnakeNa fotografiji sta dva nanosa.

Ste veseli, da smo končno dobili spodobno OPI stojalo – sicer le v Ljubljani? Kakšna se vam zdi cena? Boste si kakšnega OPIja celo privoščili?

This post is also available in SLOVENŠČINA.

11 thoughts on “OPI laki v Nami”

 1. Ne vem, če sem ravno kompetentna za komentar, ampak tale polička je pa prav barvno dolgočasna. :tongue:

  Reply
 2. Tamara, sigurno si je treba lakce ogledat v živo. Zgleda čisto drugače. Dejansko pa nimajo nekih odštekanih odtenkov.
  Nati, DS laki so holografski. ;)
  Matejčka, Extravagance je trenutno moj NOTD in je neverjetno lep! :heart: Danes ga bom poskušala poslikati v vsej svoji lepoti, čeprav že vem, da mi ne najbrž ne bo uspelo. :angry: Sploh ker sonce zelo verjetno ne bo sodelovalo. Se bom pa zelo potrudila ;)

  Reply
 3. Maestra, mene tudi ful zanima tale DS Extravagance odtenek! A bi se dalo mogoče kakšno slikico videt? :blush: Si ne upam kar kupit, ker nisem sigurna, da je to res to… Zanima me, če je to sploh holografski odtenek (podoben npr. Essence Glam Rock kolekciji)?
  Je pa vsekakor zanimivo videt tele Opije tut pri nas! :biggrin:
  Aja, pa še to – tvoj spomin je IZREDEN! :cool:

  Reply
 4. Joj… kaksne cene! No ja, saj sem pricakovala ceno tam 15€, ampak se vedno se mi zdi prevec.. :(
  Bo pa tudi pri meni kdaj pa kdaj visek denarja in ga bom zapravila za kak lep lakec, ampak rozkoti in rdeckoti…  Ze tako se mi zdi, da jih imam prevec. Mikajo me kaksni holografski..
  Na slikicah me policka ne pritegne (bolj me tiste kremice in losjoni), lakci pa…  bu?
  No, pa saj si je treba ogledati vse se v zivo.

  :heart:

  Maestra hvala, ker si delila to novico z nami! hura!

  Reply
 5. Jap, cena je pričakovana, čeprav sem malo mislila, da bo kakšna dva eura manj, kar bi še nekako šlo… tako pa je res previsoka cena… ampak tudi jaz bom zagotovo še kdaj imela teh dobrih 14€ viška… jao…
  Nati, Catherine the Grape je res čudovit – ga imam že lep čas in je res takšna posebna elegantna barva grozdja. Meni so všeč še Parlez-vous OPI?, Tickle My France-y, Kreme de la Kremlin, An Affair In Red Square, MoonSooner or Later in zagotovo še kak DS.
  Losjoni za roke res dišijo. Sprobala sem peach, ki ima precej močen vonj in dokaj obstojen. Tudi grenivka mi je bila všeč. Doma imam mini losjonček vonj vanilija in začimbe, ki pa sploh noro diši, a ga v Nami nimajo.

  Reply
 6. Js sem se pa tako veselila, da bo kak bolj odštekan odtenek…pa nič.  Sami rdeči in rozasti. Edino Catherine the grape (če se ne motim) me je pritegnila. Ampak 14eur za lak :blink:  ne vem…ampak gotovo bom imela kdaj ravno 14eur viška, in si bom kakega privoščila :whistle:

  pa losjoni za roke noro dišijo – preizkusila sem Japanese something in noro lepo diši, res

  Reply

Leave a comment