Stargazer – 201

Ravno pred mojim odhodom v Ameriko smo dobile pošiljko Stargazer iz Anglije. Pričakovanja so bila velika. Ko sem lake dobila v roke in jih pregledal, sem bila kar malo razočarana. Barve niso tako posebne, kot sem si predstavljala. A to je moja krivda, ker sem si sploh delala predstave.

Za pot v Ameriko sem izbrala odtenek številka 201, ki me je na moje presenečenje navdušil. Gre za svetel odtenek sivke z dokaj močnim srebrnim šimrom. Lak se lepo nanaša. Na fotografiji sta dva nanosa.

Stargazer - 201Nad odtenkom dejansko nimam pripomb. Je lep nežen in svež odtenek sivke, ki se lepo nanaša. Obstojnost je prav tako zadovoljiva, a tukaj je treba upoštevati, da gre za svetel odtenek in pri svetlih odtenkih se majhne napake ne opazijo tako hitro, kot pri temnih odtenkih.

Rada bi omenila vonj Stargazer lakov. Obe z Gejbo se strinjava, da precej smrdijo. No, verjetno se skoraj vsi strinjamo, da laki za nohte pač ne dišijo, a tile imajo prav sumljivo smrdljiv vonj.

Vsebina je 14 ml. Cena za ta odtenek je £2 plus poštnina.

This post is also available in SLOVENŠČINA.

9 thoughts on “Stargazer – 201”

 1. Me smo jih naročile direktno iz njihove uradne spletne strani, ampak nismo bile zadovoljne, ker ni bilo vse OK z naročilom in zadev tudi niso uredili. Torej jaz jih ne priporočam… Sicer se jih pa dobi tudi na eBay-u ipd.

  Reply
 2. Hmm… meni essie lakci prav smrdijo, pac klasika ne?
  Imam pa neke nemske lakce (akzent direkt) in tooo sele smrdi. Uf kako smrdi, prav na alkohol vlece ampak z neko primesjo, ni za vohat :(.

  Drugace pa ta odtenek je cudovit! Krasen krasen, deluje res sveze!
  :heart:

  Reply
 3. Hmm, meni se ne zdijo manj smrdeči od ostalih. Ampak niso med najbolj smrdečimi, ker tile Stargazerji so res smrdeči. Opazim pa razliko v vonju med starimi Essieji z DBPjem in novimi, ki so brez.
  Sem pa dejansko tega Stargazerja primerjala z Essie vonje in Stargazer je prav strupeno smrdeč.

  Reply

Leave a comment