OMG… Dark Dudes!

Popolnoma so me očarali ti posebneži. Dark Dudes… Ne res, nevarni so kot strela!

Danes sem šla v Müller samo po obesek za mobitel. Aham… Z menoj je šlo vse to…

Dark DudesObesek za mobitel in priponki… Cena: 2,95€ za obesek in 1,95€ za priponki.

Dark DudesLip gloss Bloody Lips z vonjem borovnic. Cena: 2,95€.

Dark Dudes - Bloody LipsGloss je popolnoma brez bleščic. Vonj je sadno sladek. Mene ne moti. Občutek na ustnicah ni lepljiv. Ustnice zelo nežno obarva in jim da lesk.

Dark Dudes - Bloody Lips obesekSenčilo za oči Bad Eyes je veliko bolj luštno za pogledat kot je uporabno. To mi je bilo takoj jasno, a se vseeno nisem mogla upreti nakupu. Cena: 2,95€.

Dark Dudes - Bad EyesDark Dudes - Bad EyesDark Dudes - Bad EyesCeloten vložek s senčili in aplikatorejm se da lepo vzeti iz škatlice. Kar je super, tako bom lahko škatlico uporabila za kaj drugega!

Dark Dudes - Bad EyesMoj favorit tega nakupa je torbica, v katero lahko spravim nekaj čopičev ali svinčnikov za obrobo oči. Lahko se jo seveda uporablja tudi za peresnico. Jaz jo bom uporabljala za prenašanje kozmetike. Vanjo ne gre veliko stvari, a je tako neverjetno luštna, da sem jo morala imeti! Cena: 9,95€.

Dark Dudes - toaletna torbica ali peresnicaDark Dudes - toaletna torbica ali peresnicaDark Dudes - toaletna torbica ali peresnicaA ni “cute”?

Kupila sem tudi majčko s kratkimi rokavi (na prvi fotografiji se jo vidi), na kateri piše  So Dark, So Cute. Krasi jo še ta lepotička… Cena: 14,95€.

Dark DudesKaj naj napišem? Ja, podlegla sem… stopila sem na temno stran… Dark Dudes so me očarali…

Vse stvari sem kupila v drogeriji Müller na oddelku papirnice, kjer sem dobila še 10% popusta na vse stvari, ker je teden otroka.

6 thoughts on “OMG… Dark Dudes!”

 1. oh, i <3  tele izdelke. mam pa 3 beležke in en obesek. nisem pa vedela, da imajo tudi kozmetične izdelke. uiii. :wub:

  Reply
 2. Nisem vedela, da imajo tudi kozmetiko?

  Sem si ze nekaj casa ogledovala njihovo policko ali karkoli je ze…  Na koncu sem si pa kupila tisti mini kuli z obeskom na koncu + 2 x refill.  Zelo vsecno in prirocno!
  Vsec so mi tudi obeski za kljuce, ampak roko na srce jih imam prevec..

  Lip gloss me pa mika. :heart:

  Reply

Leave a comment