If you’re ready than dive into this wonderful blue shade with me. This one totally hit me by surprise! I didn’t expect it to be so perfect and maybe I got my favourite light blue shade… Unbelievable!

Essence - Colour & Go - Pool Party Do you see the shimmer? It has glass flecked shimmer and I love it. It is bold sky blue with lots of shimmer in it. The shimmer glows like crazy in the sun. There are two coats in the picture and I didn’t have any application problems.

Essence - Colour & Go - Pool PartyDo I have to write more? I LOVE IT! What do you think?

This post is also available in SLO.

17 COMMENTS

 1. I bought him and I can’t wait to do it on my nails, im addicted to essence I also bought 07 rock it baby and from the summer of love collection 03 I love the nailpolishes!

 2. I love this shade of blue. It’s really pretty on you. Looks like something you just want to dive into.

 3. uff Katja, dobra si. Če se jaz kaj takega odločim, potem je konec lakov zame za to življenje…

 4. Sem ga imela danes že v roki, pa je potem zmagal razum.  Dovolj je lakov. Najprej moram to pomazat, potem pa v nabavo. :blush:

 5. Aaaaaaaaaaaaa, Maestra sem vedla, da boš ti najdla lakec ki bo pasal k mojim kopalkam… Že vidim, da moram nujno, nujno v Millerja. :nails: :wub:

 6. Sem ga že gledala v trgovini in se odločala in odločala … Ampak imam že shocking blue (se mi zdi da se tako imenuje), ki je zelo podoben, pa se nikakor nisem mogla odločiti.
  Po tem postu si ga sigurno kupim! :) :stars:

 7. Aham, tale me je zadel kot strela z jasnega naravnost v srce! Tako je lep.  :wub: Od kar je prišel ven, sem ga gledala, a ga nisem kupila, ker s Colour&Go linijo nisem imela najboljših izkušenj. Priznam, da ga še nisem imela na vseh 10ih (ali celo 20ih) nohtih, a na teh štirih na fotki se je nanašal kot pesmica. Brez vsakih težav in čisto nič ni gost. Morda so s temi novimi odtenki tudi formulo kaj spremenili… kaj pa vem…

  Katja, za tako ceno dobiš perfektno svetlo modro, ki se svetlika kot bi bil posut z biserčki. Skoraj živ je zaradi tega šimra ;)

  Nati, kako si ži rekla? Da boš počasi kot jaz… vsi so mi lepi :biggrin:

  densy, orange fizz-a nimam v zbirki zato bom težko naredila oravo primerjavo. Kmalu (naslednji teden) bom napisala še drugi del oranžnih lepotcev, kjer bo verjetno kakšen podoben zraven. Morda pa si svoje kandidate vzamem zraven v drogerijo, kjer imajo Orange Fizz in kar tam primerjam :whistle:

 8. wauuu :wub: grem si ga takoj, ko bom v bližini milerja nabaviti.
  Že vidim, kako mi bo pasal na noge :)

  maestra, si mogoče našla kakšno cenejšo varianto channelovega orange fizz? :)

 9. kvaaa :shock:  ne morem verjet! Svetlo modri laki mi pa RES niso všeč, ampak tale je pa ČUDOVIT!!
  kako je pa z nanašanjem Maestra? a je ful gost?

 10. Malček je prekrasen. Sem ga že gledala, zdaj po tej objavi, pa nič ne morem zagotoviti, da ga ne kupim. :angel:

Comments are closed.