Are you ready for “Pool Party”?

If you’re ready than dive into this wonderful blue shade with me. This one totally hit me by surprise! I didn’t expect it to be so perfect and maybe I got my favourite light blue shade… Unbelievable!

Essence - Colour & Go - Pool Party Do you see the shimmer? It has glass flecked shimmer and I love it. It is bold sky blue with lots of shimmer in it. The shimmer glows like crazy in the sun. There are two coats in the picture and I didn’t have any application problems.

Essence - Colour & Go - Pool PartyDo I have to write more? I LOVE IT! What do you think?

17 thoughts on “Are you ready for “Pool Party”?”

 1. I bought him and I can’t wait to do it on my nails, im addicted to essence I also bought 07 rock it baby and from the summer of love collection 03 I love the nailpolishes!

  Reply
 2. Sem ga imela danes že v roki, pa je potem zmagal razum.  Dovolj je lakov. Najprej moram to pomazat, potem pa v nabavo. :blush:

  Reply
 3. Aaaaaaaaaaaaa, Maestra sem vedla, da boš ti najdla lakec ki bo pasal k mojim kopalkam… Že vidim, da moram nujno, nujno v Millerja. :nails: :wub:

  Reply
 4. Sem ga že gledala v trgovini in se odločala in odločala … Ampak imam že shocking blue (se mi zdi da se tako imenuje), ki je zelo podoben, pa se nikakor nisem mogla odločiti.
  Po tem postu si ga sigurno kupim! :) :stars:

  Reply
 5. Aham, tale me je zadel kot strela z jasnega naravnost v srce! Tako je lep.  :wub: Od kar je prišel ven, sem ga gledala, a ga nisem kupila, ker s Colour&Go linijo nisem imela najboljših izkušenj. Priznam, da ga še nisem imela na vseh 10ih (ali celo 20ih) nohtih, a na teh štirih na fotki se je nanašal kot pesmica. Brez vsakih težav in čisto nič ni gost. Morda so s temi novimi odtenki tudi formulo kaj spremenili… kaj pa vem…

  Katja, za tako ceno dobiš perfektno svetlo modro, ki se svetlika kot bi bil posut z biserčki. Skoraj živ je zaradi tega šimra ;)

  Nati, kako si ži rekla? Da boš počasi kot jaz… vsi so mi lepi :biggrin:

  densy, orange fizz-a nimam v zbirki zato bom težko naredila oravo primerjavo. Kmalu (naslednji teden) bom napisala še drugi del oranžnih lepotcev, kjer bo verjetno kakšen podoben zraven. Morda pa si svoje kandidate vzamem zraven v drogerijo, kjer imajo Orange Fizz in kar tam primerjam :whistle:

  Reply
 6. wauuu :wub: grem si ga takoj, ko bom v bližini milerja nabaviti.
  Že vidim, kako mi bo pasal na noge :)

  maestra, si mogoče našla kakšno cenejšo varianto channelovega orange fizz? :)

  Reply
 7. kvaaa :shock:  ne morem verjet! Svetlo modri laki mi pa RES niso všeč, ampak tale je pa ČUDOVIT!!
  kako je pa z nanašanjem Maestra? a je ful gost?

  Reply
 8. Malček je prekrasen. Sem ga že gledala, zdaj po tej objavi, pa nič ne morem zagotoviti, da ga ne kupim. :angel:

  Reply

Leave a comment