Alessandro – Vamp krem odtenki

Danes bom predstavila tri krem odtenke iz Alessandro Vamp kolekcije.

Prvi je 263, temno moder odtenek, ki v bistvu ni popolnoma krem, ker vsebuje nekaj izredno drobnega raznobarvnega šimra. Šimer je izredno droben in praktično neopazen, zato bom lak uvrstila kar med krem odtenke. Šimer je opazen predvsem v steklenički.

Alessandro - Vamp - 263Gre za zelo temen odtenek, ki v slabši svetlobi izgleda skoraj črn. Ni čisto klasična modra, saj ima v sebi malo zelene, vendar vseeno ne bi rekla, da gre za petrolej barvo.

Alessandro - Vamp - 263Trenutno sem pri svojih starših, kjer ima moja mami pravi cvetlični paradiž. Tako bom k vsaki običajni fotografiji dodala še rožico.

Alessandro - Vamp - 263Naslednji je pravi krem temno vijoličen odtenek, ki sliši na ime 271. Gre za hladno modro vijolično barvo. Na fotografijah žal izpade še bolj modra, kot je v resnici.

Alessandro - Vamp - 271Mene je pozitivno presenetil. Nisem si mislila, da mi bo tako všeč. Prav tako ga ne bi uvrstila med skoraj črne odtenke.

Alessandro - Vamp - 271Zadnji in hkrati moj favorit je 265, krem temno siv odtenek. Gre za pravo sivo, ki nima nič rjave v sebi. Na trenutke je opaziti moder ali celo rahlo zelen pridih. Izredno lep, nosljiv in eleganten odtenek.

Alessandro - Vamp - 265

Kaj naj napišem? Perfekcija. Obožujem sive odtenke in bi najraje pokupila vse, ki jih vidim.

Alessandro - Vamp - 265Nekaj besed splošno o kolekciji. Že dolgo nisem videla kolekcije, ki bi bila tako posrečena. Praktično ni odtenka, ki bi mi bil nezanimiv. V kolekciji je rdeč, malinast, sivo zelen, temno moder, vijoličen, siv, krem, šimrast in krpičast odtenek. Kaj si lahko “lak obsedenka” še želi? Ja, holografksi odtenek, a to bi bilo pa že čista popolnost, tega pa tako ni. Čisto vsi trije krem odtenki se nanašajo popolnoma brez težav. Za popolno prekrivnost vsakega sem potrebovala le dva nanosa.

Če ste slučajno zamudili ali spregledali prispevka od Gejbe o tej kolekciji, si lahko preberete več TUKAJ in TUKAJ.

8 thoughts on “Alessandro – Vamp krem odtenki”

  1. Tisti siv mi na soncku vlece na zeleno, zanimivo…  tudi jaz ga imam ampak..  bu, ga bom pustila za kaksne bolj mracne dni, ceprav me vedno bolj mika da bi si ga dala… ne zdrzim z isto manikuro vec kot 3 dni..

    Reply
  2. Uf, zanimivo, kako smo si ljudje različni. Meni pa siv lakec ni nič posebnega, nekako mi ne paše ta barva, po drugi strani mi je pa tisti moder, skoraj črn, prav popoln… :wub: Zelo lepo prispevek, sploh zato, ker si vključila še rožice! :wink:

    Reply

Leave a comment