Neončka – Cantare in Vollare

Za vse, ki vas mikajo neon odtenki, a zanje ne bi radi odšteli veliko denarja, imam (morda) rešitev. V drogeriji pobrskajte med laki, ki so nametani v stekleni posodi, le-ta pa večinoma stoji nekje pri blagajni. Gre za znamki Vollare in Cantare. V steklenički je 6ml. Cena pa je od 0,69€ navzgor.

Ne tako dolgo nazaj sem vam predstavila rumen neon odtenek znamke Vollare Flash – 99.

OPI - Banana Bandanna vs. Vollare Flash - 99 over Ombia - WhiteTokrat imam za vas še neon oranžen in zelen odtenek. Najprej Vollare Flash – 101, ki sem ga v dveh plasteh nanesla čez eno plast belega laka znamke Ombia. Fotografija ni čisto realna. Moj fotoaparat ima težave z neon oranžnimi odtenki. Predstavljajte si “marker” oranžno.

Vollare Flash - 101 over Ombia - whiteNaslednji lepotec je svetlo zelen zelo živahen odtenek Cantare – 131, ki sem ga prav tako v dveh plasteh nanesla čez eno plast Ombia belega laka.

Cantare - 131 over Ombia - whiteNisem 100%, da so ti odtenki resnično pravi neon odtenki, ker se ne posušijo v mat finiš. Vsekakor pa kar žarijo in so zelo opazni.

Mene je “strupenko zelenko” čisto prevzel.

5 thoughts on “Neončka – Cantare in Vollare”

  1. Bela je spodaj, ker se nanašajo dokaj progasto. In še dokaj prosojni so. Po moje bi rabila kakšne 4 plasti za popolno prekrivnost in še vprašanje, če bi prišlo tako lepo. Zelen je sicer še najboljši med temi tremi in bi verjetno šlo skozi tudi brez bele za podlago. Zdi pa se mi, da jih bela naredi še bolj “divje”. :cool:

    Reply
  2. Zanimivi. Sem jih že večkrat gledala (večinoma jih imajo pri blagajni, tako kot si napisala), pa si npr. nikoli nisem nobenega kupila… So se mi zdele take nezanimive barve.
    Če spodaj ne bi dala belega laka, ne bi prišli toliko do izraza? Drugače so pa vsi trije luštni, divji, pravšnji za poletne dni :nails:
    Strupenko zelenko bo pa mogoče moja NP (če ga najdem :whistle: )

    Reply

Leave a comment