Nekaj “Avonov”…

Pred kratkim sem vam predstavila čudovit sivo moder odtenek Blue Flare.

Avon - Nailwear Pro - Blue FlareTokrat imam za vas še dva odtenka znamke Avon. Prvi je krem “hot pink” odtenek z imenom Viva Pink. Nanaša se popolnoma brez težav. Na fotografiji sta dva nanosa.

Avon - Nailwear Pro - Viva PinkDrugi odtenek Coral Reef. Gre za krem rdeče koralen odtenek. Tudi pri tem odtenku je nanos popolnoma neproblematičen. Na fotografiji sta dva nanosa.

Avon - Nailwear Pro - Coral ReefCoral Reef je zelo podoben odtenku S-he 305.

Avon - Nailwear Pro - CoralReef vs. She - 305Razlika med njima je minimalna. Težko je reči, katerega izbrati. Vsak ima svoje prednosti. S-he je dostopnejši in cenejši, medtem ko se Avon resnično čudovito nanaša. Izbira je vaša.

Za konec še KOTD…

Avon - Nailwear Pro - Viva Pink in Konad m61Uporabila sem ploščico m61. Pri konadiranju sem se poigrala z različnimi “navadnimi” laki: Jessica – Fancy Fishnets, Butterfly Kisses, N.Y.C. – Skin Thigh Denim Creme, Sally Hansen Salon – Night Hydrangea. Moj favorit za konadiranje med izbranimi je Fancy Fishnets. Vzorec se perfektno odtisne. Najmanj sem bila zadovoljna z Night Hydrangea, saj je bil vzorec na moji podlagi manj opazen.

Nad prenovljenimi Avon laki sem zelo navdušena. Nanašajo se čudovito, obstojnost pa je prav tako dobra.

Imate kakšne izkušnje z Avon laki? A ste videli, da imajo v trenutnem katalogu nov odtenek? Rumen!!!  Upam, da se tudi “rumenko” tako čudovito nanaša!

10 thoughts on “Nekaj “Avonov”…”

 1. Naročila sem Sunshine, Blue Flare, Coral Reef in Midnight Plum in to za ceno 13,80 €, kar se mi ne zdi tako zelo pretirano. :nails:

  Reply
 2. Ribica :wub: , držim pesti, da dobite Ethno Couture TE, ker je res krasna!!! Trenutno imam rumenkota na nohtih in je :wub: Katere Avončke pa si naročila?

  Reply
 3. Pri nas spet sigurno ne bo te Ethno Couture, kot ni bilo Summer of Love. :ermm: Sem pa včeraj takoj šla preverit Avonov katalog in ker imajo akcijo naročila 4 lakce. :whistle:

  Reply
 4. Jap, žal je težko v naprej vedeti, kateri lak bo dober konadiranje :angry:

  Ethno Couture TE je bila pa že danes na policah ;) Upam, da mi bo uspelo jutri že fotke postat ;)

  Reply
 5. Aja?  Roznat je krasen! Tole z konadiranjem z navadnimi lakci mi je pa zelooo vsec..  Samo je problem najt kaksen bolj gost lakec :(
   
  Drugace pa tudi Essence ima od ju3 rumenkote na polici v LE.

  Reply

Leave a comment