Avon – Mirror Shine laki in nekaj nasvetov

Obljuba dela dolg. :D Na forumu ARS Cosmetica sem puncam obljubila, da bom predstavila lake s kovinskim finišem znamke Avon iz linije Mirror Shine. Gre namreč za linijo lakov, ki odlično delujejo s Konadom. Laki so bili v prodaji že lani konec leta, a so kmalu šli iz prodaje. V aktualnem katalogu so ponovno na voljo, zato tudi takšno povpraševanje.

Rada bi vas opozorila, da so moji laki iz lanske serije. Na fotografijah v trenutnem katalogu laki izgledajo na las podobni mojim, a z gotovostjo ne morem reči, da so res točno takšni.

Od L proti D: Metallic Mauve, Blue Steel, Silver Foil
Od L proti D: Metallic Mauve, Blue Steel, Silver Foil
Od L proti D: Gold Foil, Copper Sheen, Polished Pink
Od L proti D: Gold Foil, Copper Sheen, Polished Pink

Z nekaj vaje in truda mi je uspel dokaj znosen nanos, da vam lahko odtenke pokažem tudi na nohtih.

Silver Foil, Polished Pink, Blue Steel in Metallic Mauve. Vsak je nanesen v dveh slojih.

Avon - Mirror ShineDokaz, da delujejo s Konadom. Uporabila sem IP m61. Prosim, spreglejte površen nanos vzorca.

Avon - Mirror Shine + m61Gold Foil in Copper Sheen. Oba sta nanesena v enem sloju.

Avon - Mirror ShineKonad z IP m61.

Avon - Mirror Shine + m51Vsebina stekleničke je 8ml. V trenutnem katalogu jih lahko kupite ob izpolnjenem dodatnem pogoju za samo 2,5€. Kar je zelo ugodno.

Kot vidite iz zgornjih fotografij, so laki skoraj idealni za “konadiranje”. Vseeno bi vam rada dala nekaj napotkov, kako doseči optimalne rezultate. Laki se izredno hitro sušijo, zato si med “konadiranjem” ne vzemite preveč časa, ker se bo vzorec preveč posušil in se zelo verjetno ne bo v celoti odtisnil na noht.

Naj napišem še to, da mi s temi laki do danes še ni uspel lep nanos čez celoten noht. Očitno vaja res dela mojstra. Nekaj napotkov, kako se spopasti z laki s kovinskim finišem.

 • Skoraj nujna je uporaba podlaka, ki zapolni brazde (ridge filler). Laki s kovinskim finišem namreč vsako nepravilnost na nohtni plošči le še poudarijo. Podlak bo nepravilnosti omilil.
 • Če imate zelo brazdaste nohte, potem priporočam pred nanosom podlaka še poliranje nohtne plošče. Pri poliranju nohtne plošče bodite nežni in previdni, da nohtne plošče ne stanjšate preveč!
 • Laki se izredno hitro sušijo, zato priporočam le tri potege s čopičem na en noht.
 • Na čopiču naj bo dovolj laka. Raje delajte z malo več laka na čopiču kot s premalo.
 • Čopič naj bo pri nanosu čim bolj vzporeden z nohtno ploščo.
 • Čopiča ne pritiskajte preveč ob noht. Čopič naj skoraj lebdi nad nohtno ploščo.
 • Med plastmi počakajte, da se lak popolnoma posuši.
 • Pred nanosom nadlaka počakajte, da se lak popolnoma posuši. Laki se izredno hitro sušijo, zato ne boste rabili čakati predolgo.

Zgoraj napisano niso pravila, so pa napotki, ki so meni zelo pomagali pri nanosu Avonovih Mirror Shine lakov, ki so izredno težavni za nanašanje.

Lahko pa malo goljufate. Če vam nanos ne uspe najbolje, uporabite kakšen Konad vzorec za čez cel noht, ki bo napake prikril.

Za konec še moja današnja “konadikura” .

Avon - Mirror Shine + Essence - In Love + m51Za osnovo sta laka Copper Sheen in Gold Foil, Konad je narejen z lakom Essence – In Love. Vzorec je iz ploščice m51.

Upam, da sem prispevek razumljivo napisala in vam bodo moji nasveti kdaj prišli prav. Če imate še kakšno vprašanje, kar na dan z njim.

16 thoughts on “Avon – Mirror Shine laki in nekaj nasvetov”

 1. Očitno ne, ampak ko sem naročala, ni nič pisalo, da katerega ne bi imeli na zalogi … Pa cel teden sem se veselila. :cry:

  Reply
 2. Hehehe, kaj me zezaš, nihrida?! :biggrin: Povpraševanje pa je po swatchih. :wink:

  Fuuuul hvala za tag. :rose: Z veseljem bom poiskala nekaj zanimivih vijoličnih stvari in jih pofotkala… :w00t:

  Reply
 3. Ah daj no! Najprej nas rajcaš z njimi, potem poveš, da jih ne prodajajo več…pol jih spet, pa je veliko povpraševanje… :wink:  Napotki pa so zelo dobro napisani in resnični! :nails: In še to: You’ve been tagged! Poglej si kako in kaj na mojem blogu. :blush:

  Reply
 4. Punce, hvala! :rose: Zanimivo, meni pa ta konadikura ni kaj ekstra všeč. Zdaj sem jo zmatirala in mi je veliko bolj všeč. ;)

  pika poka, prispevek bo kmalu. Upam, da še ta teden. :wink:

  Reply
 5. Maestra, ti si carica! vsi po vrsti so krasni!! konadikure tudi, da ne omenjam zadnje fotke  :w00t:
  komaj čakam da jih dobim :stars:

  Reply

Leave a comment