Run Saša Run!

Danes sem neverjetno ponosna na našo Sašo, ki se je udeležila Ljubljanskega maratona. Trenutno se Saša napreza in verjetno poti do onemoglosti. Saši, resnično mi je žal, ker te ne morem vzpodbujati ob progi. Zdravje mi je zagodlo… Verjamem pa, da naša Gejba pridno navija za vse nas in je najglasnejša navijačica sploh!

Nekako sem si vseeno želela biti prisotna, tako sem posebej zate naredila današnjo manikuro. Verjetno si že vsa vijolična v obraz. Vijolična je tudi tvoja najljubša barva, zato je lak z imenom Purple Addict znamke Rimmel več kot primeren.

Rimmel - Purple AddictFotoaparat je ponovno po svoje posnel vijolično, ki je v resnici manj modra. V sebi ima nekaj škrlatne. Neverjetno lep odtenek. V živo je seveda še neštetokrat lepši kot na fotografijah. Morda je postal celo moj najljubši vijoličen odtenek?!?

Rimmel - Purple Addict

Neverjetno je, kako se barve prelivajo. Gre skoraj za duochrome odtenek. Na spodnji fotografiji sem skoraj ujela realno barvo.

Rimmel - Purple AddictLak sem kupila v Nemčiji. Gre za posebno izdajo. V steklenički je 12ml. Cena pa okrog 4€. Pokarati moram samo čopič, ki je ogromen. Konsistenca laka je ravno pravšnja, ne pregosta in ne preredka. Zaradi čopiča, se mi je lak nekajkrat razlil za obnohtno kožico. A ko sem se navadila na čopič, so problemi izginili. Na fotografijah sta dva nanosa.

In za konec še končna navijaška manikura.

Rimmel - Purple AddictČez lak sem z modrim alkoholnim flomastrom napisala “Run Saša”. Ker sem desničarka, mi je na desni roki pomagal moj dragi.

Saša, upam, da si dosegla ali celo presegla svoja pričakovanja! In predvsem, da je šlo brez poškodb!

13 thoughts on “Run Saša Run!”

 1. krasna manikura! z dodatkom ‘Run Saša’ mi je še bolj všeč! prava navijačica si Maestra!
  Saša, tebi pa lahko rečem le BRAVO!

  Reply
 2. Maestra, hvala! :rose:
  Točno to mi je šlo po glavi, hihihi! Kdo pa mi lahko zagotovi, da se ne popacam po prstih, če sem fejst nerodna? :silly:

  Reply
 3. Hahaha, Matejcka, tebi pa čisto nič ne uide. Točno to piše na pokrovčku. Jaz bi rekla: “There’s no such thing as mistake free application!” Edino morda vaja vaja in še 1x vaja!

  Reply
 4. A, tako je to! :)
  No ja, ta tek menda imenovan kot “rekreativni” ali kako že, samo meni se tudi to zdi preveč, da bi se prijavila. *blush*
  Tako da čestitke za ta podvig! :)

  Reply
 5. Ne, ne, jaz sem šla na 10-ko … Že to je bil podvig zame, ker sem letos po skoraj dveletnem obdobju totalnega lenarjenja začela z nič kondicije :wink:

  Reply
 6. Maestra, čudovit odtenek! :w00t:
  Zanima pa me, kaj piše na pokrovčku pod tvojim kazalcem. A slučajno piše “mistake free application”?
  Saša, bravo! Ampak nikjer nisem zasledila – a si tekla na polmaratonu ali si šla 2 kroga? V vsakem primeru pa vsaka čast, kdorkoli je pretekel že 20 km, je zame junak! :wink:

  Reply
 7. ohhh, punce :wub: Kje je zdaj tisti smajli za “hug” :biggrin:
  Hvala za spodbude, res je bila vsaka dobrodošla, tista ob progi in tista v mislih …

  Reply

Leave a comment