Urban Decay – AC/DC in X

O Urban Decay lakih za nohte sem že kar nekaj pisala. Pretekle prispevke si lahko preberete TUKAJ. Med tistimi odtenki, ki jih še nisem predstavila, sta tudi odtenka X in AC/DC. V splošnem sem z Urban Decay laki zadovoljna. Nekateri so sicer precej prosojni, spet drugi so super pigmentirani. Nekatere barve so nekaj posebnega, druge malo manj. Stekleničke so lične. Cene na eBay-u pa niso pretirane.

AC/DC je vijoličen odtenek s srebrnim in vijoličnim velikim šimrom, ki ga ne bi opisala kot bleščice. Finiš je folijast. Na prvi pogled me je spomnil na odtenek 436 znamke S-heStylezone. Ko sem ju primerjala, sem ugotovila, da je 436 svetlejši. Na fotografiji je 436 nanesen na prstanec. Oba odtenka sem nanesla v dveh plasteh.

Urban Decay - AC/DC Vs. S-he Stylezone - 436X je zanimiv odtenek. Osnove v bistvu ne znam opisati. Morda je osnova slezenaste barve. V steklenički je ogromno zlatega šimra, ki odtenek naredi douchrome. Z nanosom nisem imela težav. Na fotografiji sta dve plasti.

Urban Decay - XUrban Decay - XUrban Decay - XPosnela sem tudi kratek film…

S tem prispevkom zaključujem prispevke Urban Decay lakov vsaj za nekaj časa. V prihodnje se bom malenkost bolj osredotočila na Jessica lake za nohte. Nekaj sem jih že predstavila. Nekaj pa je še takšnih, ki čakajo na predstavitev. Vmes pa bodo zagotovo prispevki, ki bodo kar padli z neba. :D To je torej okvirni načrt za prihodnost. Materiala imam ogromno, časa pa žal premalo za vse realizirati. Pustimo se presenetiti … :D

5 thoughts on “Urban Decay – AC/DC in X”

  1. Meni je ljubši AC/DC. Obožujem folijast finiš lakov. Tudi meni je AC/DC lepši od S-he-ja. X je pa nekaj posebnega. Popolnoma preseneti s svojo zlato (do morda celo bakreno) stranjo.

    Nati, ja pri X-u se poznajo proge. Nanos sicer ni problematičen, ampak ima v sebi nekaj frost finiša in zato se poznajo proge od čopiča, ki pa sicer niso preveč moteče.

    Reply

Leave a comment