Primerjava: Iced Chai Latte vs. Ginger vs. Powder

anchek je spraševala po laku, ki bi bil čim bolj podoben laku Essence – Iced Chai Latte, ki je bil del omejene kolekcije z imenom Creamylicious.

Essence - Creamylicious Trend Edition - Iced Chai LatteMoj predlog je lak Gosh – Ginger, ki se željenemu odtenku resnično zelo približa. Odtenka sicer nista identična, saj Iced Chai Latte vsebuje srebrn šimer, medtem ko je v odtenku Ginger zlat šimer. Vse ostalo pa je praktično identično.

Gosh - Ginger vs. Essence - Iced Chai LatteZaradi zlatega šimra je Ginger nekoliko toplejši, vendar resnično malenkost. Razlika med odtenkoma je na nohtih skoraj neopazna.

Na spodnji fotografiji sem dodala še Gosh – Powder, ki je svetlejši, vsebuje več šimra in ima rahel frost finiš. Prav tako zelo lep odtenek, ki pa odtenku Iced Chai Latte ni niti podoben.

Gosh - Ginger vs. Essence - Iced Chai Latte vs. Gosh - PowderPo okvirčkih iz zgornje fotografije sodeč, sta si Ginger in Iced Chai Latte precej različna. Naj vas to ne zavede. Okvirčki so namreč vzeti iz različnih fotografij, i so bile različno osvetljene. Zato takšna razlika med odtenkoma. Z okvirčki sem predvsem želela pokazati srebrn in zlat šimer. Sicer pa sama fotografija precej nazorno prikazuje, kako podobna sta si Ginger in Iced Chai Latte.

Vsi odtenki so naneseni v dveh plasteh.

Namig: Trenutno je v drogeriji Ilirija zelo znižana celotna dekorativa znamke Gosh. Za Ginger sem tako odštela samo 2,5€ (če me spomin ne vara  ).

This post is also available in SLOVENŠČINA.

8 thoughts on “Primerjava: Iced Chai Latte vs. Ginger vs. Powder”

Leave a comment