Ciate Paint Pots: Fashionista Sister, Paparazzi

By Mamy

Predstavljam vam še dva meni zelo ljuba “Ciatka”.

Ciate_Paint_Pots_Catrice_Konad

Fashionista Sister je čudovit bleščeč viola lak. Dva sloja, brez nadlaka. Malo sploščen čopič je idealen za lahek nanos.

Ciate_Paint_Pots_Fashionista _Sister

Ciate_Paint_Pots_Fashionista _Sister_1

Paparazzi je krem lak temno do bordo rdeče barve.

Ciate_Paint_Pots_Paparazzi

In še polepšana varianta s Catrice lakom iz decemberske Catrice TC Royal Nights.  Izkazal se je za zelo uporabnega za konadiranje. Vzorček je s plate H 17. Pri ne ravno majhnih nohtih so se veliki vzorčki izkazali za zeloooo uporabne.

Ciate_Paint_Pots_Paparazzi_Konad

Slednja manikura je moj današnji NOTD , na katero sem prav ponosna.  :D

A s Ciate Paint Pots laki še nisem zaključila. Zakaj in na kakšen način je malo po novem letu prišel na moj naslov paketek poln Ciatkov,  vam sporočim v enem od naslednjih prispevkov. Do takrat pa uživajmo tudi v svetu naših malih bleščečih zakladov.

Lep vikend vam želim.

13 thoughts on “Ciate Paint Pots: Fashionista Sister, Paparazzi”

  1. Nina, tudi sama sem imela podobne probleme. Jaz sem problem rešila tako, da vsakič, ko vidim, da mi na čopiču od nadlaka ostane kaj barvnega lak, čopič enostavno obrišem v papirnato brisačo. ;)

    Reply
  2. Eno mogoče neumesno vprašanje.. Meni se je G2G obarval zelo rahlo rdeče, ker ga uporabljam kot nadlak temnim lakom. Ali ima katera podobne probleme ali rešitev? :angel:

    Reply
  3. Nala, naročila sem jih pri ABC Beauty Shop. In ne pozabi napisati, naj jih dobro zapakirajo, ker sem imela v zadnji pošiljki enega razbitega. :cry: , ampak so takoj poslali novega. :cool:

    Reply
  4. Rabarbara, res sta lepa. Z vsemi sem zelo zadovoljna. Spadajo v sam vrh mojih “naj” lakov, to so znamke Essie, Zoya, Ciate PP. Kmalu bom objavila prispevek o novi pošiljki, morda se boš potem lažje odločila, ali pa še težje… :wink:

    Reply

Leave a comment