Ciate Paint Pots

By Mamy

Danes je napočil dan, ko izpolnjujem obljubo, ki sem vam jo dala TUKAJ in se glasi tako: ”

A s Ciate Paint Pots laki še nisem zaključila. Zakaj in na kakšen način je malo po novem letu prišel na moj naslov paketek poln Ciatkov,  vam sporočim v enem od naslednjih prispevkov. Do takrat pa uživajmo tudi v svetu naših malih bleščečih zakladov.”


Bodite pozorne na to, kaj pišete na “wish listke” poleg računalnika,    imela sem 16 Ciatkov na seznamu – tako, za vsak slučaj, če bomo Parokeetke kaj naročale in oddale skupno naročilo.

Konec decembra sva imela lepo okroglo obletnico in kot se za moške spodobi,  je na praznik pozabil.  Pozabil! Ne, ni pozabil, tako kot sem menila jaz, ampak je najbrž zaradi praznikov paketek prišel prepozno. Da skrajšam, mislila sem, da sanjam.

Tokrat si poglejmo samo fotografije. Kako izgledajo na nohtih, vam bom predstavljala skozi celo leto.

Ta radovednež je prisostvoval ovekovečenju teh fotografij.

Mi je že uspelo navdušiti vas, bralke, za Ciatke?

Lepo nedeljo vam želim.

This post is also available in SLOVENŠČINA.

8 thoughts on “Ciate Paint Pots”

  1. bloo, a veš, da sploh nisem razmišljala, da bi koga od njiju sploh zanimal moj seznam všečnih lakcev. Niti sanjalo se mi ni, da bosta ravno na podlagi takšnega zapisa skovala bojni načrt. Menda bi jih kupila 25, če bi jih bilo toliko na seznamu.  :drop:  Mislim, da bi me  :drop:  :biggrin:  bloo, poskusiti ni greh  :wink:
    Hvala, punci! :rose:
    Danes sem jih spet malo preložila, toliko jih je in tako so lepi. :blush:

    Reply

Leave a comment