Nove pridobitve s sejma Kozmetika

Danes imam za vas moj ulov s sejma Kozmetika.

Od L proti D: Pronails 17, 127, 208, 194; Abalico 18, Jonca 47, Jade Secret Admirer, The Garden Of Color 28

Pronails laki so mi nekako najbolj padli v oči.Všeč so mi oglate stekleničke, ki imajo sestavine napisane na steklenički. Na žalost je odtenek naveden le na nalepki in se mi je ponekod že skoraj izbrisal. Cena za lak je znašala malo več kot 5 EUR.

Kupila sem si tudi korekturni svinčnik ter oljček v svinčniku znamke Solution Cosmetic ter aceton (Lanis stojnica). Že nekaj časa iščem čisti aceton, ki bi ga imela ga čiščenje Konad plat. Še dobro, da sem imela ob sebi Maestro, ki je pravilno predvidela, da bo največ topila verjetno vsebovalo sredstvo za odstranjevanje umetnih nohtov.

Oljček me je pritegnil zaradi kombinacije vitamina E in C. Prvi vtis je dober. Olje ni preveč mastno in kratkoročno opravi svojo nalogo. Oba svinčnika imata dokaj trde konice. Bom čez nekaj tednov poročala kako se obneseta svinčnika po malo daljšem testiranju.

This post is also available in %s.

5 thoughts on “Nove pridobitve s sejma Kozmetika”

  1. pronails laki so super :wub: mi je žal, da sem kupila samo enega :angry:  sem se zagledala v en odtenek, ki ga pa seveda niso imeli :cry:  bo treba it malo pogledat v njihov salon :biggrin:

    Reply

Leave a comment