Back from Paris …

Hi everybody!

I was in Paris for a couple of days. Unfortunately I didn’t have time to actually see a lot of Paris. The only attraction I visited was Notre Dame de Paris … I was impressed …

Notre Dame de Paris
Notre Dame de Paris

It was very nice to be in Paris but sad to not actually see it. I hope I’ll visit Paris some time in the future again.

I had some time for shopping in Sephora. I’ll show you my haul photos and swatches in my next post …

Have you ever been to Paris? If yes, what impressed you the most in Paris? And if not, what do you want to see most?

21 thoughts on “Back from Paris …”

  1. :) jaz sem cel Pariz videla:P od jutra do večera smo se non stop vozili okoli z metrojem… Predvsem me je očaral njihov javni promet…. hmm znamenitosti pa …khm…kako bi rekla, vse je preveč posvečeno delom, kjer so znamenitosti in samo, ampak SAMO tam je lepo čisto (pa še to ne povsod)…. drugi deli Pariza pa so zelo grdi…da ne govorim o klošarjih, ki kar sredi ceste (skoraj, LOL) ležijo….. Sem bila kar nekaj časa tam oz. dovolj, da sem res videla vse…pa še s samimi francozi smo se družili, ker smo bli tam službeno na konferencah…in me niti približno ne vleče nazaj….spala sem pa malo stran od centra (fuj fuj fuj)…. Ko sem prišla v LJ, sem videla kako čisto imamo :)…uh:)

    Reply
  2. Uau, zelo lepa fotka! :) Sicer pa je Pariz eno od mest, ki me ni nikdar tako navduševalo, da bi ga dala visoko na seznam svojih potovanj. Ne vem zakaj, morda ker ne maram francoskega jezika? Kdo bi vedel. Imam pa rada njihova vina, tako da se izenači. :wink:  Kakorkoli, takole po izkušnjah bi rekla, da sem bolj ljubiteljica čisto južnega in čisto severnega dela  Evrope, vmesni del me pušča bolj hladno kot ne. Je pa res, da zna mesto presenetiti, morda ga nekoč obiščem.

    Reply
    • Francoščina zna biti ovira, ja. Ampak meno so presenetili. Se je dalo kar OK v EN zmeniti. Sicer sem se 4 leta učila francoščine, ampak ne znam skoraj nič, ker nas niso skoraj nič naučili. :( Ampak morda mi je pikico lažje, ker sem bila vseeno v stiku z njo. :think:

      Reply
  3. Super motiv, kontrast :thumb:, samo obok malo ven seka (vendar kljub temu ni dobro obrezat ker boš s tem malo porušila kompoz.).
    Jaz v Parizu še nisem bila imam pa v načrtu čez 2 leti (kje je še to :think: )

    Reply
    • No, saj med drugim ravno zaradi tega nisem obrezala fotke (in ne toliko zaradi lenobe). :hmm: Tolčem se po glavi, da si nisem vzela več časa (ki ga v bistvu reees nisem imela), ker motiv je nori. Slikar je čista perfekcija. Za na beauty blog menim, da je dovolj OK. Morda se kdaj res potrudim in fotko preuredim, da moteče elemente odstranim. :think:

      Reply
  4. Predivan graad, nije ti dosta ni 7 dana da ga obilazis od jura do navecer.
    Sephora u Parizu je velika, mozes provest citave dane :)
     

    Reply
  5. :stars: How beautiful the scenery is in Paris.  I’ve never been there or anywhere overseas.  Some day, that’s a big dream of mine.  Shame you didn’t get to see as much as you wanted.

    Reply
  6. OMG kakšna fotka! tole je pa za v okvir!!
    Jaz sem Pariz že videla…neprijetna izkušnja predvsem zaradi družbe, zato nimam lepih spominov nanj. Tako da bo treba obisk definitivno ponovit

    Reply
  7. Pariz je tudi zame eno izmed najlepših evropskih mest (saj vem, da se “najlepše” sliši obrabljeno) ampak res mislim, da bi si ga moral vsak ogledati. in tudi, če si v Parizu en teden, deset dni ali 14, je še vedno premalo za videti vse, in karseda pristno doživeti mesto! Vsekakor je odlična destinacija. in fotografija je res posrečena! (ali pa fotograf enostavno obvlada!) :yes:

    Reply
  8. Pariz je lušno mesto, a vendar ne potrjuje tistega klišeja o najbolj romantičnem mestu na svetu – vsaj v mojih očeh ne :) Všeč mi je arhitektura, vzdušje ob Seni, vsekakor pa je v Franciji na splošno vse zelo drago in imajo premalo košev za smeti :)

    Reply
    • Oja, nad smetmi sem bila pa razočarana. Bilo je kar nastlano. :( Cene so res zasoljene. Glede arhitekture se strinjam (vsaj kolikor sem videla). Ostalo bom pa komentirala, ko bom imela priliko doživeti. :biggrin:

      .-= Maestra´s last post … Back from Paris … =-.

      Reply

Leave a comment