FOTD: Creature from the future

I guess that’s one of my alter egos. A creature from the future with perfect skin and body and a robot as a friend. Pathetic? Maybe …

FOTD: Maestra from the future

What’s your alter ego?

Categories Uncategorised Tags

15 thoughts on “FOTD: Creature from the future”

  1. Super MU, meni je všeč! Sicer bi ga lahko nosila samo za kakšne večerne izhode s tematiko, izpade pa zelo lepo. Imam kar nekaj alter-egov, ki vsake toliko udarijo ven. Vilinski (Tolkien vlinski, ne peter pan vilinski) z izrazito privrženostjo morju, drag queenish, ko imam napad zeeeeelo močnega MUja, ki ga sicer ne nosim ven, in pa gothic, za special večere, ko črn smokey eyes in krvavo rdeča šminka pašeta skupaj. :)

    Reply
  2. Meni je tak makeup zelo všeč, ampak je res, da bi ga za vsak dan težko nosila.  Si je pa lepo vsake toliko dati duška in ustvarjati s svojim obrazom. Super makeup! Maestra, Tvoja koža pa je sanjska!
    (aja, moj alter ego bi bil pa verjetno kakšen dvorni norček s prevelikim veseljem do bleščic :) )
     

    Reply
    • Ja, malo težje bi ga nosila za v službo ali za nakup kruha in mleka. :think: Se pa strinjam, pravi užitek je ustvarjati, še večji užitek pa je, ko je končni izgleda še boljši, kot je bila ideja sama. :happy:

      Hvala za komentar! :rose: Moja koža pa žal ni tako sanjska, le na teh fotkah je iz nekega razloga izpadla lepše (najbrž zaradi fleša :undecided: ), kot je v resnici in še malo sem jim pomagala do lepšega izgleda, ker pač moj alter ego mora imeti skoraj perfektno polt.

      Priznam pa, da me je tvoj alter ego nasmejal do solz in skoraj sem padla s svojega Spinalisa. :haha: Krasen alter ego, res!!! Z veseljem bi se srečala z njim. :yes: Juj, kako simpatično …

      .-= Maestra´s last post … FOTD- Creature from the future =-.

      Reply
  3. lol, that’s mine too…only not from the future, mine lives in the here and now. And no robot…just a cat named Morpheus.
    But anyway, you’re so pretty!! You have stunning bone structure.

    Reply

Leave a comment