FOTD: Extremely daring hot pink

Well, pink really isn’t my color and I don’t know what happened to me a few days ago, when I created this particularly bold hot pink look. And what worries me the most is that I liked it. I think it turned out even better than I hoped it would. Of course it’s nothing that a “normal” person would wear. Well, as you may already figured out by now … I’m not normal. Yap, I actually went outside with this make up and I felt great. Maybe you think that I’m crazy, but that’s me … sometimes a lot crazy and mostly at least a little crazy.

Hot Pink and Purple make up by Maestra

Products that I’ve used.

Products for the Hot Pink and Purple make up by Maestra
Catrice (Glamourama): En Vogue, Drama, Baby!; MNY – 533; Essence (Cute As Hell) – blush; Sweetscents – Spring Fling; Urban Decay – Zero (EL)

What do you think about the make up? Would you wear it?

If you are interested in more photos, here’s a gallery (I hope it works) with more photos of the look shown above.

Categories Uncategorised Tags

34 thoughts on “FOTD: Extremely daring hot pink”

 1. Kraaasen makeup!!! res premalokrat vidimo kje kaj takega… no, obljubim, da se bom sama tudi “trudila” (prav z veseljem!) večkrat imeti bol izdelan in poseben makeup :yes:

  Reply
 2. Men se zdi ta makeup super :thumb: . Jaz sicer po takem mu ne posežem pa ne zato ker bi se mi zdel pre-drzen ampak ker imam obliko oči čisto drugačno od tvoje (povešene veke etc…) in ne bi izpadlo tako lepo kot na tebi.

  Reply
 3. Noro všečno, pa meni tudi ni všeč rozasta barva. :D Ampak kombinacija je super in na tvojih očeh je res zakon. In če bi videla več žensk s tako udarnimi barvami in tako precizno nanešenimi, bi mi prav polepšalo dan. :) Malce več izstopanja včasih pogrešam na avtobusih in v trgovinah in tako naprej. Potem pa mene hecno gledajo. :wink:   Tako da :thumb:   za MU in dejstvo, da si ga nosila, ker bi bila velika škoda, da bi ostal zaprt med štiri zidove. :yes:

  Reply
 4. ful lepo se prelivajo barve…. sama sicer ne bi uporabila takih barv, ampak če bi me nekdo tako lepo namazal, kot si se namazala ti…bi pristala tudi na pinkish varianto:) hehe

  Reply
 5. Nah u not i was thinking to purchase a hot pink, but we dindt get the cute as hell here
  and i saw in your blog the 265 MNY nail polish also dont got it here in holland.
   

  Reply

Leave a comment