China Glaze Crackle Glaze now available in Slovenia

China Glaze Crackle Glaze collection is finally available in Slovenia in Za piko na i on-line store.

In case you’re not familiar with this collection – it consists of 6 so called crack polishes: Lightning Bolt (white), Cracked Concrete (gray), Black Mesh (black), Crushed Candy (pastel blue-green), Broken Hearted (pink) in Fault Line (purple).

They looked really great on promo photos and swatches – so I got all them. :D

Group photo is all I have for you today, but I hope I’ll have all swatches done by tomorrow.

China Glaze Crackle Glaze ob Parokeets blog
China Glaze Crackle Glaze: Lightning Bolt, Cracked Concrete, Black Mesh, Crushed Candy, Broken Hearted, Fault Line

Which shade is your favorite?

This post is also available in %s.

22 thoughts on “China Glaze Crackle Glaze now available in Slovenia”

  • Misliš na crackle lake? Trenutno vem, da jih imata Essence in Alessandro. Za druge pa nisem prepričana, ker so ponavadi del omejenih kolekcij.

   Reply
 1. Imam štiri: pink, siv, mint in bel. Vijoličen me je po swatchih malo razočaral. Bel pa prijetno presenetil. Siv je totalno my cup of tea. Pink bi znal biti lušten poleti. Mintke pa imam pač rada. :biggrin:

  Reply
 2. Ne vem kateri je moj najljubši ker jih še kar nimaaaam! Me je pa po swatchih sodeč najbolj razočaral vijoličen, grdo poka in tudi barva mi ni preveč všeč. Za mint sem si želela da bo tako zelen kot je na promo fotki, pa ni bil, vendar je vseeno huda barva. V bistvu me presenetljivo na swatchih navdušuje beli crackle. Kombinacije so ponavadi najboljše. In pa črn, seveda.

  Reply
  • Meni so vsi zelo všeč … tudi vijola. Je pa tudi mene beli presenetil – pri temu sem najbolj oklevala, vendar mi ni žal, da sem ga vzela.

   Reply
 3. I’ve been waiting for these crackle polishes! I still have to order them somewhere but I’m especially interested in Lightning Bolt and Crushed Candy. I already have a black one from P2 and I like that a lot. I’m curious about your swatches. Everywhere I see them there are different colors used as a basecoat. :happy:

  Reply
 4. imam že črnega od barry m. tule bi pa imela še srebrnega in vijoličnega :zip: vedno ko se mi kaka manikura sfizi, dam crack preko in voila rešen :)

  Reply

Leave a comment