In memory of Sophie Lancaster

11 thoughts on “In memory of Sophie Lancaster”

  1. Lep video. In grozna tragedija. Nihče ne bi smel biti kadarkoli, kakorkoli nadlegovan zaradi pripadnosti subkulturi, kaj šele ubit zavoljo tega.

    Reply
  2. Žalostno. Nekaj je hudo narobe z vzgojo da se take stvari dogajajo – verjamem namreč da posameznik v največji meri etične in moralne vrednote pridobi pri primarni vzgoji v družini. Tukaj niso krivi samo napadalci ampak tudi njihove družine ter širše tudi družba, ki v začetnih fazah tega ni strogo obsodila ter sankcionirala (ponavadi se nagnjenost k nasilju nad drugačnostjo kaže že veliko prej preden pride do kakšnega takega tragičnega dogodka).

    Reply
  3. It saddens me to see that these type of things still happen! Poor girl, looking after her boyfriend but who looked after her? Now she rests in heaven..

    Reply
  4. Grozno mi je to :(
    I nije mi jasno kako to da u UK postoji toliko nasilja među mladima, baš mi se nekako čini kako je to kod njih najviše izraženo :(

    Reply
  5. Joj, ko sem videla, video, so mi šli lasi pokonci, in obenem solze žalosti po licih. Da se kaj takega naredi, res groza! :cry: .
    Res lepo, da si naredila manikuro njej v spomin, in tudi opomnila druge, da moremo sprejemati drugačnost :rose: .

    Reply

Leave a comment