OOTD: Summer In The City

It’s still very warm here in Slovenia and I’m enjoying each and evry single sunny day. Here’s a quick outfit of the day.

OOTD 2011 09 15: Summer In The City by Maestra
OOTD 2011 09 15: Summer In The City by Maestra
 • Necklace – Newyorker (Thanks mom! )
 • Dress – H&M
 • Sandals – Zara
 • Bag – Zara
 • Manicure: Catrice – Khaki Perry (like the color, don’t like the brush strokes)

This post is also available in SLOVENŠČINA.

Categories Uncategorised Tags

19 thoughts on “OOTD: Summer In The City”

 1. Verižica je super :wub: . Oblekce imam tudi jaz rada, vendar pa jaz prisegam na dolžino do kolena ali pa do gležnjev vse ostalo se mi zdi da mi ne paše. Majnhih torbic pa skoraj ne nosim – predvsem ker se težko odločim kaj je res nujno :)

  Reply
  • Hihihi, sovice so kjut ….
   Majhne torbice tudi mene spravljajo ob živce. V zgornjo torbico niti svoje denarnice ne spravim. :biggrin: Pri majhnih torbicah me še najbolj jezi, ker nosim očala in sončna očala imam prav tako z dioptrijo in potem rabim ogromen etui za očala, ki pa ga ne spravim v tako malo torbico. Ah, težave težave. :D

   Reply
 2. Že je dolgo odkar sem se res “uštimala” za v javnost. Učenje dela čudeže na moji nečimrnosti. :blush: :bljak: :wink: Ravno včeraj sem se spet malce napleskala po obrazu in res že pogrešam igranje z MUjem in prav tako oblekami. V teh lepih dnevih hodim okoli v kavbojkah in starih majčkah, in preden se bom dvakrat obrnila, bom že rabila puloverje iz omare potegnit … Eh, kaj hočemo. Btw, verižica je zakon, soviceee!!

  Reply
  • Oh to učenje, kaj dela z nami… Jap, puloverje bo treba potegnit iz omare. :shock: Upam, da si se vsaj malo naužila poletja in uživala v lahkotnih oblačilih. Jaz sem letos res izkoristila do max. Še nobeno leto nisem tako zelo ponosila krila in oblekce.Nekako nisem (bila) pristaš kril. V hlačah je pač bolj komot.
   Jaaaa, sovice … mami jo je čisto sama izbrala in mi jo podarila. :wub:

   Reply
  • Hvala, žabica!

   Kransega septembra je verjetno konec … a mi tale dež prav paše …

   Prog pa verjetno nisi imela časa videti. :biggrin: Niso vidne iz vesolja, a vseeno … meni malo moteče. Izgleda pa super tale lak zmatiran. :yes:

   Reply

Leave a comment