S-he Stylezone: 314 nail polish (swatch, review)

I bought S-he Stylezone – 314 nail polish not too long ago. I think it’s a new shade. It least it was new to me at that time. It’s a very nice dark teal shade without shimmer. I like it a lot.

Swatch: S-he Stylezone - 314
S-he Stylezone - 314 (2 coats)

I don’t like the consistency of the polish very much. It’s very thick and quite hard to apply. The good thing is it’s very pigmented and good for stamping. ;)

I also don’t particularly like the handle. The handle is small and the “bar” (I don’t know what it’s called properly) is very long. All together makes the application of the already too thick polish quite hard.

S-he Stylezone - 314
S-he Stylezone - 314

The color is nice, but I still wouldn’t repurchase this polish.

Please let mi know in the comments what do you think about the S-he Stylezone nail polishes? Do you like them or do you have the same problems with them as I did?

23 thoughts on “S-he Stylezone: 314 nail polish (swatch, review)”

 1. Ravno včeraj sem kupila 2 odtenka s-he lakcev. To je bil moj prvi nakup lakov te znamke, odkar imajo novo stekleničko. Sprobala sem samo oddtenek 324, a me je popolnoma navdušil – super formula, prekrasna barva, z dvema nanosoma popolnoma prekriven in še zelo hitro se je posušil :zip:
  Tako da danes sprobam še drugi oddtenek, ki je temnejši, da vidim če me tudi ta tako navduši takoj tečem v dm po še kak odtenek. :wub:

  Reply
 2. Tega sem tudi jaz gledala, če bi ga vzela ali ne, pa se mi je zdel podoben enemu Kikotu, čeprav zdaj po tvojih slikah sodeč nisem več prepričana, da sta si ful podobna. Se pa pod cel prispevek lahko samo podpišem, tudi mene moti formula novih S-hejev, njihov čopič in držalo pa sta sploh hecna. Škoda, res, prej sem jih imela čisto rada, zdaj pa kar ornk premislim, če bi katerega kupila. Imam pa v načrtu vzeti še ene dva odtenka, ki sta mi bila všeč. :yes:

  Reply
 3. Jaz imam samo enega temno modrega (ubistvu si ga je kupila mami in ga poleti nosi na nožnih prstkih a si ga deliva) in mi ni nič posebnega. Ponavadi povrhu nanesem še eno plast Essence Mystic mermaid (male srebrne bleščice, ki se prelivajo iz srebrne/modre/zelene ali pa novi odtenek blue addicted. Tvoj odtenek je lep in zanimiv, samo dvomim, da bi si ga kupila, ker nisem ravno ljubiteljica zelenih odtenkov.

  Reply
 4. Jaz imam samo stare verzije. Novih niti pogledam ne, ker kot prvo mi je embalaža odvratna (žal…) in kot drugo vsak (razen holo ;) -temu sem zelo hvaležna, lol) se mi je odlepil v istem dnevu z nohta (isto opisuje Mateja Mateja). Mi je pol škoda jemat nekaj, kar mi ne zdrži. Drugače mi je pa tvoj zelo všeč. Me spominja na Essence Trendsetter :)

  Reply
  • Tudi meni je nova embalaža enostavno grda. No, grda mi je predvsem bela, ki so jo izbrali za pokrovčke ipd. Res grdo izgleda. Sama kvadratasta oblika mi je sicer všeč. Za lake pa takšna ozka in visoka steklenička ni najbolj praktična, ker steklenička ni stabilna.
   Hmm, pa res zgleda podoben Trendsetterju – bi morala primerjati, kako blizu sta si.

   Reply
 5. Ja, teli dolgi čopiči oz. čopiči na dolgih “štangah” so obupni. Pa tudi moj nedavno sprobani S-he 295 (navy blue z vijoličnim pridihom, creme) je bil zelo gost in kar težaven. Vendar je pa barva čudovita. In tudi tvoj je :wub: :rose:

  Reply
  • Sem prebrala tvoj prispevek. :yes: Tisti vijola je ful lep. Škoda, ker so izbrali takšno embalažo (stekleničke so mi nstabilne in čopiči obup) in še formula je daleč od zmagovalne. Sicer goste lake se da vedno razredčiti, a vseeno je bolje, če so že v štartu super. :biggrin:

   Reply
 6. I have a bunch of the S-he Stylezone polishes in the old packaging and they are all very thick and goopy. Since they changed the packaging I have noticed the ones I got were more runny. I bought 310 from the new (spring or summer) collection and found it quite thin and sheer. I have a review on my blog if you wanna check it out.

  Reply
 7. Jaz že zelo dolgo nisem kupila katerega od teh lakov, nazadnje, ko sem ga, pa se mi je po parih urah kar odlepil z nohta – sploh nisem potrebovala acetona. A so zdaj že kaj bolj obstojni ali ne? :)

  Reply
 8. Jaz imam kar precej teh lakcov in so mi kar fajni. Na ročaju pa jaz kar pustim tisti ta večji “pokrovček”, mi je lažje držat. Z nanašanjem ponavadi nimam večjih težav, je pa odvisno od laka do laka. Se mi pa pogosto zgodi (pa ne sami pri she, ampak tudi pri drugih lakcih), da mi po nanosih na nohtih oz. na laku nastanejo taki mehurčki, kot da bi bilo nekaj v laku. Ve katera, zakaj pride do tega? Sem že polno stvari poskusila, tudi čakam med posameznimi plastmi, da se posušijo, ampak vseeno …

  Reply
 9. Kar se tiče tega laka, se glede vsega popolnoma strinjam s tabo. Kupila sem ga zaradi barve, ampak me je potem formula zelo razočarala. Pa tudi kar se tiče obstojnosti, mi novi S-he niso preveč všeč, ker se mi okrušijo že po nekaj urah. Imajo pa kar nekaj novih odtenkov, tudi ta je med njimi.

  Reply
 10. Meni se sami po sebi zdijo zanimivi, a odkar imajo novo embalažo, jih se nisem poskusila. Barve so lepe, všeč mi je, da so laki gosti. A prav zaradi nerdnega nanašanja, oz. vsaj izgledalo je tako, kolikor sem probala v trgovini, nisme še nobenega kupila.

  Reply
 11. Nisem še nič kupovala odkar imajo prenovljeno embalažo, tako da tega ne morem komentirat, ampak barva!!, barva je pa leeepa! :w00t:

  Reply

Leave a comment