Kiko Celeste 340 and Verde Primavera 343

You chose Kiko 340 (Celeste) and 343 (Verde Primavera) for first two swatches from my last Kiko nail polish haul. Uuu – blue and green … I just knew you guys will pick something good.

Kiko Celeste 340 and Verde Primavera 343
Kiko Celeste 340 and Verde Primavera 343

Application wise both shades were non-problematic, easy to apply, worked well with fast drying top coat and Kiko 340 could possibly be used with one coater so it’s pretty pigmented. Both nail polishes have cream finish and were *bip* to capture on photo.

Kiko 343 is green shade but it’s more everything IRL – green, vibrant, glossier …
Kiko 340 is light blue shade with hint of green undertone … which I failed to capture.

Kiko Verde Primavera 343 nail polish
Kiko Verde Primavera 343 nail polish swatch
Kiko Celeste 340 nail polish
Kiko Celeste 340 nail polish swatch

I basically have no complaints. I know … that rarely happens.
I bought them on sale so I think I paid 2,5 EUR for each 11ml (0,37 fl.oz.) bottle.

EDIT: I forgot to add stamping mani so that one got her on post.

13 thoughts on “Kiko Celeste 340 and Verde Primavera 343”

  1. Če me spomin ne vara, imam zelenkota, in ja, je prav obupno nemogoč za fotkat. Pa še enega podobnega modremu, le da je še malce bolj zelenkast in ga tudi ne bom objavila, ker moj fotkič enostavno ne zmore ujeti taprave barve. Sta pa oba čudovita, vibrantna, taprava za poletje. :) Pri Kikotu sem ene pakrat že naletela na to težavo: čudovit odtenek v živo, na fotkah pa sploh ne veš, kam bi ga dal, čisto drugačne barve postane. :roll:

    Reply
  2. Jaz imam enega podobnega, kot je Verde Primavera, in mi je zelo všeč, ampak nisem imela še bolj nemogočega laka za fotografiranje. Moj je še skoraj neon in ima plastičen finiš, pa vedno izpade čisto drugače. Ampak IRL je barva božanska. In zelo poletna … tako kot tvoj zeleni lepotec.

    Reply

Leave a comment

*