China Glaze – Cowgirl Up

This must be my favorite nail polish color so far. I just love this purple color with multitude of shimmer in it.

The base itself is pretty boring dark purple color. The true beauty lies in very fine shimmer (in reddish color) that brings life to this shade. And that is not even all – if you look closely, you’ll spot larger shimmer in purple-blue color which gives this polish one more dimension.

Only thing I don’t like with this polish is that I must be very careful to apply it in thin layers or it won’t dry properly.

Pictures were taken in bright light after 3 day wear (2 layers+topcoat).

China Glaze - Cowgirl Up

China Glaze - Cowgirl Up

Cowgirl Up is part of the China Glaze Rodeo Diva Collection.

Danes vam bom predstavila trenutno moj najljubši lak. Gre za Cowgirl Up iz China Glaze Rodeo Diva kolekcije.

Tale lakec je bil ljubezen na prvi pogled. Že dolgo časa sem iskala zanimiv vijoličen odtenek in končno sem ga našla. Sama osnova ni nič posebnega – navadna temno vijolična barva pač . Tisto kar vdihne življenje temu odtenku je šimer. In to ne le eden, temveč kar 2 velikosti le tega. Manjši šimer je čudovite rozo-rdečkaste barve, ki daje laku v močni svetlobi že skoraj rahlo rozikast videz. Večji in manj koncentriran šimer, pa je modro-vijolične barve in da na trenutke laku že skoraj hladno vijolično barvo.

Edino kar me moti pri temu odtenku je to, da ne dopušča kiksov. Vsi nanosi morajo biti tanki, če ne se ne bo lepo posušil. Čopič ni nič posebnega, medtem ko je sama konsistenca laka malo bolj gosta.

Sliki sem posnela pri močni svetlobi (pri prvi je malo močnejša, da se vidi šimer), 3 dni po nanosu laka (2 plasti + nadlak).

23 thoughts on “China Glaze – Cowgirl Up”

  1. Jaz imam ponavadi čisto polna naročila (kot vidiš smo malo mahnjene na lake :blush: ). Bom pa mislila nate, če se zgodi, da bo kaj prostora v paketu.

    Svetujem ti, da TUKAJ odpreš temo na ARSu … če bo katera imela prostor za lakec ali dva, te bo z veseljem vključila. To je verjetno najhitrejši način, da dobiš v roke celotno OMG kolekcijo. :nails:

    Reply
  2. Hm, a bi ktera če bo kaj naročala, lahko še zame kaj naročila? Vem da se ne poznamo pa nič, samo mislim pa totalno resno, ker ne vem kako naj drugače pridem do teh lakov :S

    Reply
  3. Se popolnoma strinjam z Gejbo. Katja, ti kar naroči! Kot je napisala Gejba, vsekakor je fajn, če poznaš tudi konkurenco :wink: In mislim, da ti ne bo žal, če boš naročila.

    Reply
  4. Saj tu sem gledala, bom z navadno mastercard naročila.  jih je ene par ogledanih. :blush:  sicer je to pljunec v lastno skledo, ampak Essie jih nima.

    Reply

Leave a Comment