Project “eyebrows” Projekt “obrvi”

We all know eyebrows are essential for the perfect look. Since I don’t belong in the group of women with perfect eyebrows, I have to define them.

For couple of years I used Dior Eyebrow Pencil and I was quite happy with it … well, except the price, of course.

Gejba showed me Essence Eyebrow Stylish Set. It contains light shadow that perfectly matches my eyebrows. Brush you get with the set, is pretty much useless to me. Firs time I saw accompanying stencils, was today, when I took apart the whole set. I won’t be using it anyway – I like my natural eyebrow line.


Essence_Eyebrow_Stylish Set

Essence_Eyebrow_Stylish Set

Since packaging is not adequately build for transport I depoted the light shade and put it in Artdeco magnetized box. For application I use Erdesa brush. Eyebrows look natural, staying power is good and so is application. Price is very affordable – around 2 EURs.

Artdeco

On every family trip to foreign countries I take some time to visit drugstores and such. This time I discovered Catrice Eyebrow Designer. There are two shades available – I decided for the lighter one 030 Natural Light Brown.

Catrice_Eyebrow_Designer

I definitely scored with this one. Pencil is easy to apply and to carry around. On the other side of it there is brush, which enables you to complete project “eyebrows”. At first opportunity I’ll buy one to stock up. Price – 2 EURs.

In general you’ll find lots of great products at Catrice stand.

Swatches:

Essence_Catrice

If you have to accentuate your eyebrows every day, I highly recommendyou try out both products. I think you won’t be disappointed.Vse vemo, da so za popoln izgled obraza obrvi še kako pomembne. Ker se ne štejem med tiste srečnice, ki imajo popolne bogate obrvi, si je potrebno pomagati z obarvanjem le-teh.

Nekaj let zapovrstjo sem uporabljala Dior Eyebrow Pencil, s katerim sem bila zadovoljna. No, nad njegovo ceno nisem bila ravno navdušena :whistle:

Gejba mi je pokazala Essence Eyebrow Stylish Set. V njem je senčilo svetle barve, ki se odlično poda mojim obrvem. Priložen čopiček lahko brez greha zavržete. Priložene šablone sem pravzaprav odkrila šele danes, ko sem zadevo razstavila in poslikala :wink: . Niti ne vem, če bi jih znala uporabljati. Morda imam srečo, da so obrvi že naravno lepo oblikovane in se s tem niti ne ukvarjam. Mogoče pride prav kateri med nami.

e-obrvi-blog

e-detajl-blog

Ker je embalaža precej nerodna za prenašanje, sem svetlo  senčko dala v Artdeco-jevo magnetno škatlico. Za nanašanje uporabljam ozek Erdesa čopič. Obrvi izgledajo naravno, nanašanje je enostavno, obstojnost dobra. Cena je izredno ugodna in se giblje okoli dveh evrov.

artd-blog

Je že tako, da vsak družinski izlet izkoristim za skok v drogerije, parfumerije. Tokrat sem čisto po naključju naletela na Catrice Eyebrow Designer. Na izbiro sta bila dva odtenka, odločila sem se za svetlejšega 030 Natural Light Brown.

catrice-blog

Ta nakup je bil zadetek v polno. Svinčnik je lepo mazljiv, izredno priročen za nanašanje. Na drugi strani svinčnika je ščetkica, s katero je mogoče zelo lepo zaključiti projekt “obrvi”. Ni dvoma, da ob prvi priložnosti kupim še enega na zalogo. Cena je ugodna, dobra dva evra. Tudi tega priporočam.

Na splošno ima Catrice v svoji ponudbi veliko zanimivih stvari.

Takole izgleda swatch:

swat-blog

Vsem, ki se vsakodnevno ukvarjate s poudarjanjem obrvi toplo priporočam, da preizkusite oba izdelka. Upam si trditi, da vas ne bosta razočarala.

7 thoughts on “<!--:en-->Project “eyebrows” <!--:--><!--:sl-->Projekt “obrvi”<!--:-->”

  1. :w00t: I never used to bother with my eyebrows.  I thought they looked just fine.  I have a nice shape and arch to them.  I am nuts about tweezing them.  I mess with them every day.  I can’t stand if there is a little bit of hair starting to grow.  I use Smashbox brow kit.  It has the color on one side and an eye putty on the other.  I have to use the dark brown since my brows are very dark.  I watched them on QVC and that’s when I started to use color on them.  It really helps.  I don’t use alot but just some on the front and the back. 

    Reply
  2. Čopiči so res stvar preference – vsi imamo drugačno tehniko, tako da je hitro nekaj nekomu “the best” drugemu pa totalno zanič. :unsure:

    Reply
  3. Uf ne, sablon se nisem poskusila.. 
    Mogoce bom poskusila za kaksen odstekan look, ampak zaenx jih se nisem.. 

    Kaj pa vem, jaz sem se na copicek navadila in se mi zdi da prevec barve pobere (je pa res da ga parx ‘namocim’ preden ga po roki potapkam, da lazje nanesem na obrvi).
    Mislim, da z mehkejsim copicem bi bila sama pravi antitalent.. :D

    Reply
  4. Jaz uporabljam tisto sencko za obrvi od Essence, sestra pa ima diorjevo barvico za obrvi.
    V bistvu sta izdelka kar primerljiva, s tem da imam jaz raje sencko za obrvi kakor barvico. ..  Nekako sem se navadila na sencko in potem mi samo to gre najlepse.

    Mi je pa tisti copic, ki je zraven prilozen ravno prave oblike za nanasanje sencke na obrvi..  Tako, da jaz nebi priporocala, da se ga mece stran ;).

    Kje si pa tisto drugo barvico dobila? Nisem se zasledila te znamke..

    Reply
  5. Tamara, svinčnik je znamke Catrice, ki je ni pri nas, ampak pri naših severnih in južnih sosedih. Svinčnik je mehak, zablenda se s ščetkico in je enak efekt kot s senčko. Moram reči, da me je ta ščetka prijetno presenetila. Kadarkoli sem gledala kompletke čopičev, je bila priložena zraven in se mi je zdela zelo neuporabna. Dokler je nisem preizkusila… :w00t: .
    Meni se je zdel čopič zelo trd in sem imela občutek, da pobere premalo barve. Najbrž se je treba samo navaditi nanj. Kaj pa šablone, jih uporabljaš?
    O Catrice se bom zagotovo še razpisala :wink:

    Gejba, ti bom enkrat posodila tale svinčnik, mogoče boš postala talent za svinčnike :cool:

    Reply
  6. Tudi meni je priložen čopič neuporaben. :ermm:
    So mi pa bližje “senčila” za oblikovanje obrvi kot svinčniki. Očitno sem antitalent za svinčnike.

    Reply

Leave a Comment