Essence – Sun Club kolekcija

Prejšnji mesec je prišla na Essence poličke poletna kolekcija ličil – Sun Club. Prodajajo se predvsem izdelki za naravno zagorelost obraza in telesa.

Jaz sem si privoščila All ovet shimmer eyes, face & body – blondes, ki naj bi bil primeren za svetlo kožo. Je lepa paletka z fino mletimi senčili. Jaz jo bom predvsem uporabljala za obraz kot bronzer. Svetlejši del bo pa idealen za highliter pod obrvmi.

Seveda se pa lahko uporablja tudi za oči, sem sprobala in se kar fino oprimejo podlage (jaz uporabljam Manhattan eye shadow base). Niso pa pigmentirane, tako da so za bolj nežen MU. Mogoče je pa tudi odvisno od podlage.

essence-sunclub02

Všeč mi je, ker ima zelo droben šimer in se mi obraz ne sveti.

z bliskavico
z bliskavico
brez bliskavice
brez bliskavice

Od lip glossov me je pritegnil samo en, in sicer v odtenku Golden Toffee. Ima SPF 6 in vlažilce, tako da jim v vročih sončnih dneh nudi zaščito in vlago. Tako piše, ne vem pa kako je v resnici. Bom poročala  :silly:

swatch na roki, slikan z bliskavico
swatch na roki, slikan z bliskavico

na ustnicah, slikan z bliskavico
na ustnicah, slikan z bliskavico


Ste si ve kaj privoščile iz te kolekcije?

Imajo še precej zanimive stvari, predvsem razne bleščice za po telesu, da se svetimo, ko smo fino zagorele. Potem pudre s šimrom ipd. Mene to ni prav posebej pritegnilo, ker se mi zdi, da je vse skupaj preveč bleščičasto :unsure:


8 thoughts on “<!--:sl-->Essence – Sun Club kolekcija <!--:-->”

  1. Plain Jane, ja eni izdelki so res daleč od ‘naravne’ zagorelosti :ermm:
    Tamara, jaz sem opazila 2 paletki, ena je blondes druga brunettes. Imam temno rjave lase, pa se mi je ta blondes, ker ima eno senčko svetle barve, druga ima pa prvo senčko tudi neke bronz barve, vse ostale sta pa pri obeh iste. O samoporjavitveni kremi sem tudi sama razmišljala, pa je potem nisem uspela. Se ne upam igračkat s takimi stvarmi, ker bom pomoje potem čisto flekasta :w00t:

    Reply
  2. Aja..  a je prav za tip koze definirano? Mislim za ten koze..

    Imam tudi jaz te ‘sencke’ in mi disijo po kokosu/anansu… povohaj :D!  Obstojne so kar ok, niso pa pigmentirane ne..   Tako da pri meni bo to v uporabi bolj kot bronzer…

    Tudi lip gloss me je pritegnil, ampak takrat ga nisem kupila..   Vsec mi je! Drugi izdelki pa .. ne vem, niso me ravno pritegnili, ceprav bi poskusila kaksno kremo za samoporjavitev.. :blink:

    Reply
  3. O superca… tole bom pa jst šla dans pogledat, če bodo mel kej v BTC-ju od tega… da si mal nabavim jupiduuuu… po moje bom tut jst kr take stvari nabavla k se ne svetjo kej preveč oz. ne bleščijo.. ne maram preveč

    Reply

Leave a Comment