Gosh – Apple Jam… moja ljubezen…

Ponovno sem odkrila svojo ljubezen do odtenka Apple Jam znamke Gosh. In ne, tokrat ne pišem o laku za nohte, temveč o čudovitem rumeno-zelenem prahcu oziroma senčilu za oči. Neverjetno, kako lep odtenek je to in zelo dobro pigmentiran ter z lepim finišem. :wub:

Gosh - Apple JamČeprav sem želela narediti zelo enostaven “make-up” z mojim priljubljenim Apple Jam-om, mi to ni uspelo. Apple Jam je želel več in več. Dal mi je navdih in nastalo je tole…

Sweetscents - Baby Roses, Cornflower, Egyptian Green, Plum Shimmer; Gosh - Apple JamSweetscents - Baby Roses, Cornflower, Egyptian Green, Plum Shimmer; Gosh - Apple JamSweetscents - Baby Roses, Cornflower, Egyptian Green, Plum Shimmer; Gosh - Apple JamMoram priznati, da sem bila kar ponosna na Apple Jam, ker me je pripeljal do tako lepega “make-up-a”. :silly:

Ostala senčila, ki sem jih uporabila za zgornji “make-up” so znamke Sweetscents.

K “make-up-u” sodijo tudi ustrezno obarvani nohti. Tokrat sem izbrala odtenek Poison znamke Look by Bipa. Že nekaj časa me je v moji zbirki čakal tale nenavaden odtenek. Priznam, da sem se ga kar malo bala. Prepričana sem bila, da ga ne bom mogla nositi. Da bo moje roke spremenil v nekaj bolnega. A sem se motila. Prav navdušena sem nad odtenkom. Očitno se je splačalo čakati, kajti pozimi bi zagotovo prav smešno izgledal. :silly:

Look by Bipa - PoisonLak je nekoliko prosojen, a na mojih kratkih nohtih zadostujeta dva nanosa, da je videz skoraj popolnoma prekriven. Sicer se nanaša lepo. Ker ima metalik do frost finiš, so proge opazne, a niso moteče. Suši se dokaj hitro. V steklenički je 8ml. Cena je 2,19€. Look by Bipa lake se dobi v drogerijah Bipa v Avstriji.

Za konec še par… Apple Jam in Poison. :heart:

Gosh - Apple Jam in Look by Bipa - PoisonKaj menite? A nista lep par? :wink:

9 thoughts on “Gosh – Apple Jam… moja ljubezen…”

  1. Hvala, punce!

    Nati, tega lepotca sem kupila ne dolgo nazaj. Takrat sem že pisala o njem. Sicer bolj na kratko. KLIK Predvidevam, da se ga še dobi. Kupila sem ga v Nami v LJ ;)

    Reply
  2. res sta čudovit par, zadnja fotka je fenomenalna. Tale Apple Jam si bo pa res trea umislit. Trenutno sem v zelenem odobju, ne vem kaj me je zagrabilo :biggrin:  saj verjetno se ga še dobi, ane?

    Reply

Leave a Comment