Zoya Harley from darksomeZoya Harley od darksome

Yesterday I had especially beautiful day. Postman brought me something unexpected. :blush: In cute package I received lovely letter and Zoya Harley polish. It turned out darksome was my fairy godmother. :love: Of course I had to try it right away.Harley is gray based polish with tiny silver and violet shimmer that gives it violet undertone.

Zoya_Harley_swatch
Zoya – Harley, shadow
Zoya: Harley, swatch
Zoya: Harley, sun

I applied two coats and experienced no problems. I didn’t however manage to capture violet tone of this polish. :roll:

Zoya: Harley, bottles, sun/shadow
bottles

Konading is my week point.  :fju:   I’ll share this experiment with you since I’m in really good mood. :happy:

I used different images from B16 and B33 plates from “Maestra’s store”. :party:

Zoya: Harley, Yasmeen + B33, swatch
Zoya: Harley + Yasmeen + B16 + B33

I love gray color since I can easily combine it with lively colors. While taking pictures of the polish, I remembered I remembered I recently bought new sandals in gray color.

Alpina, Pomlad poletje 2010
Alpina

For the end I would like to thank darksome and rest of the ladies who brought me little gifts that made my day. THANK YOU! :rose:

Tulipani/Tulips, spring

Včeraj  je bil še posebej lep dan. Da ti poštar prinese paket, ki ga ne pričakuješ… :blush: V skrbno zavitem paketku je bil poleg lepih besed še lak Zoya Harley. Dobra vila je bila darksome. :love: Seveda ga je bilo treba takoj preizkusiti.

Že dolgo časa je minilo, od kar sem dobila prve Zoya lake. Mislim, da jih je bilo pet ali šest, vsi vijolični. Harley je siv z drobnim srebrnim in vijoličnim šimrom, ki mu da vijolični pridih.
Zoya_Harley_swatch
Zoya - Harley, shadow
Zoya: Harley, swatch
Zoya: Harley, sun

Nanos je bil več kot enostaven, potebna sta bila dva sloja. Od vsega ga je bilo še najtežje fotografirati in sicer samo zaradi vijoličnega šimra, ki sem vam ga želela pokazati. Mislim, da mi ni uspelo. :roll:

Zoya: Harley, bottles, sun/shadow
bottles

Konadiranje je moja šibka točka. :fju:   Ta poizkus delim z vami, ker sem danes res dobre volje. :happy:

Namenoma sem uporabila različne vzorčke s ploščic B16 in B33, da boste vedele, ali se izplača podati na lov zanje ali ne. KLIK :party:

Zoya: Harley, Yasmeen + B33, swatch
Zoya: Harley + Yasmeen + B16 + B33

Zelo rada imam sivo barvo. Morda tudi zato, ker jo je mogoče odlično kombinirati z živahnimi odtenki barv. Ob fotografiranju tega laka sem se spomnila, da me v omari čakajo sandali v sivi barvi, ki sem jih nedavno kupila v Alpini.

Alpina, Pomlad poletje 2010
Alpina

Naj se ob koncu tega zapisa s šopkom tulipanov prisrčno zahvalim darksome in vsem, zaradi katerih se sladkam s čokolado, srkam kavico…HVALA! :rose:

Tulipani/Tulips, spring

8 thoughts on “<!--:en-->Zoya Harley from darksome<!--:--><!--:sl-->Zoya Harley od darksome<!--:-->”

  1. Hvala tudi tebi (fotke so vse krasne  :wub:  ), da si nama s sestro uresničila željo-Catrice lakce  :rose:  :rose:  ..tale Zoya pa res izgleda krasno na tebi  :love:  super je!  :happy:  :nails:

    Reply

Leave a Comment