Maybelline Color Tattoos in Slovenia + haulMaybelline Color Tattoo kremna senčila v Sloveniji + današnji nakup

Wow – I was blown away today when I spotted Maybelline Color Tattoos in our stores. :happy: There are 8 shades available. I bought Pink Gold and Infinite White.
There was also bronze, purple, turquoise, black, taupe, white, pink and possibly Pomegranate Punk or it’s twin.
Price: 4,95 EUR.

Maybelline Color Tattoo: Pink Gold, Infinite White
Maybelline Color Tattoo: Pink Gold, Infinite White

I also bought some other goodies today:

  • all of Essence Floral Grunge nail polishes
  • L’Oreal False Lash Wings + Volume Million Lashes (gift with purchase)
  • Deborah ShineTech Gellike 09 nail polish

I would have also bought new Deborah foundation, but testers were still not available so …

Floral Grunge, Color Tatoo, L'Oreal mascaras haul by Gejba
Floral Grunge, Color Tatoo, L’Oreal mascaras haul by Gejba

Just enough big spree to satisfy me and still small enough that I don’t have guilty conscious. :silly:Aaaaaa – končno smo tudi Slovenke dobila Maybelline Color Tattoo kremna senčila. :happy: V DMu so že na prodaj, v Mullerju pa poteka predstavitev. Kolikor sem na hitro opazila, je na voljo 8 odtenkov: bronast, vijola, turkizen, črn, taupe (sivo-rjav), bel, roza in Pomegranate Punk ali pa njegov dvojček. Kupila sem dva odtenka Pink Gold in Infinite White.
Cena: 4,95 EUR.

Maybelline Color Tattoo: Pink Gold, Infinite White
Maybelline Color Tattoo: Pink Gold, Infinite White

Poleg tatujčkov, sem kupila še nekaj drugih dobrot:

  • vse Essence Floral Grunge lake
  • L’Oreal False Lash Wings + Volume Million Lashes maskari (ob nakupu prve, je druga darilo v DMih)
  • Deborah ShineTech Gellike 09 lak

Kupila bi tudi najnovejšo Deborah podlago, vendar testerji še niso bili na voljo, tako da … Catice Candy Shock stojala pa so bila še najbolj podobna puščavi.

Floral Grunge, Color Tatoo, L'Oreal mascaras haul by Gejba
Floral Grunge, Color Tatoo, L'Oreal mascaras haul by Gejba

Ravno prav velik nakup, da me je spravil v dobro voljo ter ravno prav majhen, da mi ni vzbudil slabe vesti. Pa še DM kupon za 30% popusta sem unovčila, tako da sem danes prav zadovoljna z ulovom. :silly:

22 thoughts on “<!--:en-->Maybelline Color Tattoos in Slovenia + haul<!--:--><!--:sl-->Maybelline Color Tattoo kremna senčila v Sloveniji + današnji nakup<!--:-->”

  1. Boljše da sploh ne gledam več vašega bloga. Vedno najdem stvari, ki jih “nujno” rabim. Pa še v dm-u moram zapraviti bonus – tako, da zdaj je maskara na spisku (ubistvu dve), da ne omenjam kremnih senčil – taupe, bronz, pa turkizno zelen je lep… floral grunge pa itaq, če bo še kaj ostalo :wub:

    Reply
    • Jaz jih sicer uporabljam kot sekundarno podlago, vendar mislim, da bi se morali dobro obnesti tudi kot primarna … vsaj na večini. :yes:

      Reply
      • Sem mislila sekundarno, pardon, pozabila napisat. :) In sem jih že naročila za pozno darilo za rojstni dan, tako da jih dobim kmalu. :happy:

        Reply
  2. Js sm toook srečna, da so končno pri nas, sem si kupila Permanent taupe in ga obožujem :) Pa cena je odlična, res sm se bala, da bodo po 10 al pa kej podobno neumnega :D

    Reply
    • Jope. Do 16.4., če sem si prav zapomnila. V Mullerju je nova 20% cenejša … I think. Danes sem večino informacij pridobivala s kotičkom očesa. :biggrin:

      Reply
      • o super. A si jih že kaj sprobala, se jih splača nabavit? Jaz sem do zdaj na drugi pakungi lash arhitect-ke 4D, ki mi je kar všeč, pa me začenja preveč živcirat da toliko maskare ostaja na koncu krtačke, da bi kupila še tretjo. :)

        Reply
  3. Jooooj, jaz sem tudi videla te color tattooje pa tolk da nisem skakala po dm-u :D sem pa kupila kar tri in tudi unovčila 30% popust :D Ampak so itak že cenejši, kot v Avstriji in sem bila zlo presenečena :) Yay! :D

    Reply
    • A veš kaj je bila moja prva misel? Tole je pa malo cenejše kot v Avstriji. :biggrin: Kateri trije so te prepričali? Meni je turkizen tako lušten, vendar podobnih barv v zbirki skoraj da ne uporabljam. :sigh:

      Reply
      • Men so tudi vsi všeč, sam sem mogla bit praktična, turkiznega ne bi nikoli uporabljala :) jaz sem tudi vzela tega rozastega, pa še bronastega pa taupe :) bronastega sem že uporabila in je super, nobeno senčilo na mojih vekah ne zdrži cel dan, ta pa je zvečer še kar vztrajal :D :party: mislim da si bom nabavila še belega in ga uporabljala kot bazo. :)

        Reply

Leave a Comment