Disclosure PolicyDisclosure Policy

We decided to write our own version of Disclosure Policy … even-though it is not mandatory to publish one in EU. But you’re probably curious, right? :silly:

Parokeets ladies are always honored when importer/seller decides to send us product to test it or to use it as prize in giveaways/contests. We always write in the post that we received the product … so basically nothing will change. :silly:

The only real difference between the posts about received items and those that we bought ourselves is that former are usually longer. :biggrin:

All Parokeets ladies value honesty/integrity and we implement the same ideals and values to our posts. All of those who send us products are told that we will write what we think about the product and not what they want to hear. We can not like all the products, but our critique is always constructive.

We do not accept any form of cash sponsorship.

We wrote seperate post about Parokeets blog affiliate programs.Letos je zelo veliko povpraševanje po t.i. Disclosure Policy (v ohlapnem prevodu – politika razkrivanja), tako da se nam ni zdelo odveč, da še me napišemo svojo.

Parokeetke smo vedno počaščene, če se uvoznik/proizvajalec/trgovec odloči, da nam bo poslal v oceno izdelke ali pa sponzorirajo različne natečaje/igrice. Že od nastanka bloga imamo navado, da pri takih postih napišemo, da smo izdelek prejele za namene testiranja/podeljevanje … tako da se v bistvu ne bo nič spremenilo. :silly:

Dejansko je edina razlika med oceno izdelka, ki ga kupimo same ali pa dobimo v oceno ta, da so posti o izdelkih, ki jih dobimo za testiranje, daljši. :biggrin:

Čisto vse Parokeetke damo veliko na poštenost, kritičnost in iskrenost, tako da to implementiramo tudi v naših postih. Vsi, ki nam pošljejo izdelke, so seznanjeni, da bomo napisale tisto kar mislimo. Vsi izdelki nam pač niso všeč, a je naša kritika vedno konstruktivna.

Denarja za sponzorirane članke ne sprejemamo.

Več o affiliate programih si lahko preberete v posebnem postu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *