China Glaze – Cowgirl Up

This must be my favorite nail polish color so far. I just love this purple color with multitude of shimmer in it.

The base itself is pretty boring dark purple color. The true beauty lies in very fine shimmer (in reddish color) that brings life to this shade. And that is not even all – if you look closely, you’ll spot larger shimmer in purple-blue color which gives this polish one more dimension.

Only thing I don’t like with this polish is that I must be very careful to apply it in thin layers or it won’t dry properly.

Pictures were taken in bright light after 3 day wear (2 layers+topcoat).

China Glaze - Cowgirl Up

China Glaze - Cowgirl Up

Cowgirl Up is part of the China Glaze Rodeo Diva Collection.

23 thoughts on “China Glaze – Cowgirl Up”

  1. Jaz imam ponavadi čisto polna naročila (kot vidiš smo malo mahnjene na lake :blush: ). Bom pa mislila nate, če se zgodi, da bo kaj prostora v paketu.

    Svetujem ti, da TUKAJ odpreš temo na ARSu … če bo katera imela prostor za lakec ali dva, te bo z veseljem vključila. To je verjetno najhitrejši način, da dobiš v roke celotno OMG kolekcijo. :nails:

    Reply
  2. Hm, a bi ktera če bo kaj naročala, lahko še zame kaj naročila? Vem da se ne poznamo pa nič, samo mislim pa totalno resno, ker ne vem kako naj drugače pridem do teh lakov :S

    Reply
  3. Se popolnoma strinjam z Gejbo. Katja, ti kar naroči! Kot je napisala Gejba, vsekakor je fajn, če poznaš tudi konkurenco :wink: In mislim, da ti ne bo žal, če boš naročila.

    Reply
  4. Saj tu sem gledala, bom z navadno mastercard naročila.  jih je ene par ogledanih. :blush:  sicer je to pljunec v lastno skledo, ampak Essie jih nima.

    Reply
  5. Nekatere konice so bele, vendar ni tako izrazito, pa še kot kot slikanja je treba vzeti v poštev. Še najbolj se vidi na mezinčku.

    Reply

Leave a comment