Gerard Binard Design Paris polishes

By Mamy

I came across Gerard Binard Design Paris nail polishes in our Douglas drugstore. I found them interesting and perfect for upcoming spring.

Gerard Binard Design Paris polish

They are quite watery and consequently difficult to apply. I needed three layer to achieve desired effect. Staying power is good and removing them posed no problem.

For 3,90 EUR, you get 10 ml of Diamond Shine Nail Polish. I’ll tell you more about the bottle later on.

Red shade N8024 is myfavorite. I needed something warm and alive after (to) long winter. :D

You can see little bit of gold and silver shimmer in it.

Gerard Binard Design Paris N8024 swatch

Also interesting is blue shade ( N8052) with fine silver shimmer that gets prettier with each additional layer. This is the lightest blue polish in my collection.

Gerard Binard Design Paris N8052 swatch

I was little bit disappointed with green or bluish-green N7034. There is no spark in it and was hardest to apply.

Gerard Binard Design Paris N7034

Bottle itself is very interesting. You get colorless stones (3D Stone Stickers) in plastic lid on top of the polish. Just a warning – lid does not close well so be careful.

All pictures were take on a beautiful sunny day.

There are other colors available – but I didn’t find them interesting.

Do they tempt you?

11 thoughts on “Gerard Binard Design Paris polishes”

  1. Zelenega in modrega imam tudi jaz, vendar jih še nikoli nisem nanesla na nohte. :dizzy:
    Sedaj bo pa treba, ker vidim, da imajo velik potencial kot same pomladanske in poletne barve in še celo obstojnost je super.

    Punce še tako naprej! :silly:
    Vse pohvale še 1 x od mene.

    Reply
  2. Hvala za pohvale.
    Kot je že Gejba napisala, blog pišemo prijateljice, ki smo že tako “mahnjene” na kozmetiko. Da smo trenutno bolj v “lak fazi”, sem verjetno kriva jaz, ki sem še malo bolj “mahnjena” na lake kot ostale.
    Vse fotografije, ki imajo naš watermark, so naše delo. Watermark (oz. podpis) znotraj slike označuje točno čigava fotografija je. Hvala za pohvale glede fotk!

    Reply
  3. Hvala za pohvale.
    Že nekaj časa pripravljamo About, a še vedno ni dokončan. :blush: Deloma tudi zato, ker je res ogromno dela z vsako objavo.
    Smo prijateljice, vsaka pa sama slika nohte. Zase lahko povem, da nohti ne trpijo, ker se trudim uporabljati primeren podlak in odstranjevalec za moje nohte.

    Sicer je blog namenjen tudi ostalim kozmetičnim proizvodom, vendar smo trenutno “malo” obsedene z laki. :whistle:

    Reply
  4. Ful zanimivi odtenki in steklenička :)

    Punce, zelo mi je všeč vaša stran, res zasvoji, poleg tega sem v intenzivnem iskanju vredu lakov in je vaša stran res v pomoč z idejami ;)

    Kako ste prišle na to idejo glede nohtov? Ste že prej gojile to obsesijo? Drugače ste prijateljice ali kako? :) Malce radovedno, vem ;) Imate veliko dela z objavami – lakiranje, fotke, obdelava? A vsaka sama slika svoje nohte (če ja, vsaka čast za takšne fotke ;))? Pa se nohti nič ne mehčajo zaradi nenehnega lakiranja in čiščenja z odstranjevalcem?

    Reply
  5. Razmišljam, ali je bolj rdeč, ciklam ali morda roza. Ni ne eno ne drugo ne tretje, oz. vsega po malem, recimo da rdeča prevladuje.
    Presenetila me je obstojnost. Danes, po tretjem dnevu, sem ga odstranila, a niti ne bi bilo treba, ampak moram sprobati še kakšnega :heart:  :biggrin:

    Reply
  6. Vsaj pogledat, Maestra, ne? :sideways: :silly:

    čudoviti so, Mamy, res! Meni je rdečko najlepši, čeprav tudi meni izgleda rozkast (je v resnici rdeč ali rozast?)
    lepo šajnasti so

    Reply
  7. Čisto vsi so mi všeč! In jih bom zagotovo šla vsaj pogledat :whistle: Rdeč pa mi izgleda, da potegne malo na roza… ali se morda motim?

    Skomine….

    Reply

Leave a comment