EOTD: Gosh – Apple Jam & Co.

At first I thought I’ do a blue make-up and then I remembered that I have a new and beautiful eyeshadow (Gosh – Apple Jam). So the end result isn’t what I imagined but I’m not disappointed.

I used the following eyeshadows for this make-up: Gosh – Effect Powder – Apple Jam; Sweetscents – Interlude, Denali, Popsicle and Confederate Blue.

On my eyelashes I have my new purple maskara Volume Boost Maskara from S-he, which I bought in the local DM. It is nothing really special but for the price (4€) it is quite good. And the colour is just perfect.

8 thoughts on “EOTD: Gosh – Apple Jam & Co.”

 1. :drop: Your eyes look just gorgeous and green.  The eye shadow selection makes your eyes very green.  I love the pruple mascara.  I’ll have to try some.  I’m sure I can find a brand here in the States that makes purple.

  Reply
 2. Sori Maestra, ne verjamem :tongue:

  tole S-he bom šla pa tut js pogledat. Kot da se lahko čemu uprem, kar ve papagajke objavite tu gor :wub:

  Reply
 3. Ja, seveda, pozabila sem, da sem imela probleme z zlepljenimi trepalnicami. Vem, da še dolgo nisem prebolela predragega nakupa.
  Kako se odtenek Aplle Jam poda k tvoji barvi oči!

  Reply
 4. Punce, hvala!
  Tamara, te Max Factor-jeve maskare sem tudi jaz gledala, a me nekako niso dovolj pritegnile, da bi kakšno kupila.
  Nati, ah, verjemi, da lahko tudi kaj izredno čudaškega skombiniram :devil: Sicer pa hvala :blush: Ja, YSl je resnično izredno draga. Sem jo stestirala in me ni tako navdušila, da bi jo še 1x kupila.
  Gejba, kar privošči si kakšno :wink: Morda tole s-he, ki resnično ni zelo draga.
  Darinka, zanimivo, jaz pa svoje YSL niti nisem kaj pretirano hitro porabila… mene ni navdušila zato, ker mi je preveč zlepila trepalnice… pač, volumenska maskara…

  Reply
 5. Maestra, kot vedno :w00t: zelo lepo!
  Lani sem kupila YSL vijola maskaro, ki sem jo izredno hitro porabila. Mislim, da je imela le cca 6 ali 8ml vsebine. Sedaj imam Guerlain-ovo in sem z njo zelo zadovoljna. To je bil moj prvi nakup preko ebay-a :cool:
  Sicer mi je všeč rjava ali rjavo črna maskara.

  Reply
 6. a ima sploh pomen vedno znova pisat, kako čudovit make up imaš Maestra? Pomoje bi lahko na sebi skombinirala resnično karkoli, pa bi izpadlo super :)

  prisevka o vijolični maskari se pa zelo veselim. Si že nekaj časa želim kaj takega (predvsem za zdaj, ko bo sonček, vijola res zaživi na tepalnicah) ampak so mi vse tiste YSL in podobno popolnoma predrage. Vijolično maskaro bi js nameč uporabila zgolj včasih, ker ja, sicer prisegam na črno maskaro – bolj črna je, bolje je :) se mi zdi da še najbolj poudari trepalnice, pa najbolj univerzalna barva je

  Reply
 7. Sama imam kar nekaj maskar..  Od essence, l’oreala, maybeline ter max factorja.

  Vse so crne razen prosojne maskare za obrvi/krakoli od essence ter max factorjeve masterpiece beyond lenght maskare. Ta ima dva dela, en je roznat, drugi je pa bordo. Bordo je za podaljsat trepalnice, roznat pa obarva..  Meni je vsec :).
  http://img2.blogcu.com/images/k/o/z/kozmetikdunyasi/max_20factor_20masterpiece.jpg
  http://4.bp.blogspot.com/_bT4BxLecfFM/R0dYzOgKkWI/AAAAAAAAA4k/jjaMK8rT910/s400/img_main.jpg

  Probala bi se zlato..  Res je da se ne vidi dobro da imas roznato maskaro ampak samo v doloceni svetlobi (pac klasika, tudi pri rjavi maskari ne opazi folk da je rjava).

  Imela sem eno rjavo, mislim da je bila artdecojeva in mi je bila tudi vsec. Najbolj so mi vsec te nove gumjaste krtacke, ker se z njimi zelo enostavno nanasa, ceprav tiste klasicne lepse poudarijo trepalnice…

  Reply

Leave a comment