Holografska lepotca: S-he 427 Vs. Essence Pink Punk

Prepevam si: “It’s a Happy Day…” Se sprašujete zakaj? Ker sem odkrila nekaj neverjetnega! (Ne, nisem odkrila, kako postati Bananawoman. ) V drogeriji DM sem odkrila lak s holografskim šimrom! Še sama ne morem verjeti, da to obstaja. In to od znamke S-he Stylezone. Torej si lahko mislite, kako sem vesela. Dobila sem holografski lak in še poceni po vrhu! Dvojno veselje.

Gre za odtenek s številko 427. Do sedaj ga še nisem opazila, čeprav sem že prebirala, da naj bi tudi S-he znamka imela holografski lak. Niti v sanjah si nisem upala želeti, da ga kje najdem. Tako sem celo pozabila upati, da ga kje najdem. In sedaj ga imam. Takoj sem naredila primerjavo z Essence odtenkom Pink Punk iz Glam Rock Trend Edition-a.

S-he Stylezone - 427 Vs. Essence (Glam Rock Trend Edition) - Pink Punk
PP = Pink Punk; 427 = s-he 427 1 coat

Na zgornji fotografiji je en nanos. Odtenka Pink Punk (PP) in 427 sta nanesena izmenično: na kazalcu in prstancu je Pink Punk, na sredincu in mezincu pa 427. Razlika med njima je očitna. 427 je manj prekriven in precej svetlejši od Pink Punk odtenka.

Dva nanosa…

S-he Stylezone - 427 Vs. Essence (Glam Rock Trend Edition) - Pink Punk
S-he Stylezone - 427 Vs. Essence (Glam Rock Trend Edition) - Pink Punk 2 coats

Po dveh nanosih je na mojih nohtih tudi 427 popolnoma prekriven. Holografski učinek je nekoliko manj opazen kot pri Pink Punk odtenku. Na spodnji fotografiji sem poskušala ujeti ta holografski učinek, čeprav mi ni najbolje uspelo.

S-he Stylezone - 427 Vs. Essence (Glam Rock Trend Edition) - Pink Punk
S-he Stylezone - 427 Vs. Essence (Glam Rock Trend Edition) - Pink Punk

Tole je zame zagotovo odkritje meseca! 427 mi je celo bolj všeč kot Pink Punk. Sama barva mi je lepša, saj gre bolje z mojo poltjo.

Kaj menite? Boste morda zavili v najbližji DM pogledati, ali se holografski lepotec z imenom 427 skriva na polički in čaka samo na vas, da ga vzamete s seboj domov?

This post is also available in SLOVENŠČINA.

11 thoughts on “Holografska lepotca: S-he 427 Vs. Essence Pink Punk”

 1. sm dans tale lakec s-he kupla… omg maestra!! kva nis prej rekla kok je hud eeeej… a majo sam to barvo al je še ktera? k jst u trgovini ne ločim glih ktera je taka barva k se tkole šajna

  Reply
 2. Katja, jutri v DM si pa lahko zapoješ še Saško in ne greš na kolena in odpeketaš iz DM brez lakca :biggrin:

  Čeprav … Za tako ceno :whistle:

  Maestra – odlično, saj veš, da bi jaz Essence imela za medit v škatli, bom pač zdaj iskala tega drugega :biggrin:

  Reply
 3. Cath, Matejčka je zelo dobro razložila, kaj je to holografski učinek. Nimam niti kaj več dodati. Gre za ta mavrični učinek. Morda se učinek malo bolje vidi tukaj. Sicer pa izberi v meniju zgoraj pod laki za nohte -> finiš -> holografski finiš za več takšnih lakov.

  Matejčka, prav tuhtala sem danes, kje sem to prebrala in potem seveda našla. Resnično sem že čisto pozabila na tole, ker ga pač nikjer nisem videla. In zdaj je moj :heart:

  Reply
 4. Cathy – po domače bi se lahko reklo, da holografski laki vsebujejo mavrični šimer (ne glede na osnovni barvni odtenek). Mavrica se vidi že, če prsta niti ne obračaš. Če pa ga, je učinek še toliko lepši… Bolj profesionalno pa naj odgovori Maestra, hihi! :smile:

  Reply
 5. Hihihi, lepo, Maestra, lepo!!! :biggrin:
  Mislim, da vem, kje si prebirala o tem laku! :whistle:
  Specialen je, taki laki so zame res najlepši! Je pa v senci oz. pod lučjo manj opazen, na soncu pa kar žari! Čeprav bi imela tudi onega od Essence… :wub:

  Reply
 6. Kvaaaaa? Norooo
  čudovit je tudi tale She. Veselje za vse tiste, ki so Glam rock LE zamudili :)

  js ga verjetno ne bom kupila, ker še Pink Punk redko pride na vrsto, ampak je pa fantastično odkritje tole :cheerful:  super

  Reply

Leave a comment