Alessandro – Gipsy Look

Gipsy Look se imenuje nova omejena kolekcija mini lakov za nohte znamke Alessandro. V kolekciji je kar nekaj zanimivih odtenkov. Zame so bili najbolj zanimivi trije…

239 je krem vijoličen odtenek. Je eden tistih vijoličnih odtenkov, ki spreminjajo barvo glede na osvetlitev. Pod določeno osvetlitvijo je skoraj rdeč, pod določeno osvetlitvijo je hladno vijoličen.

na soncu
na soncu
umetna osvetlitev
umetna osvetlitev

No fotografijah sta dva nanosa.

Primerjala sem ga z odtenkoma: Miss Sporty – 340 in Essie – Bahama Mama.

Alessandro - 239 vs. Essie - Bahama Mama vs. Miss Sporty - 340Alessandro - 239 vs. Essie - Bahama Mama vs. Miss Sporty - 340Iz fotografije je očitno, da med izbranima odtenkoma ni dvojčka za 239. Tako Miss Sporty kot tudi Bahama Mama oba sta temnejša in oba sta bolj rdeča, medtem ko je 239 bolj vijoličen.

Na Tamarino željo dodana primerjava z odtenkom Verry Berry iz Jelly Baby kolekcije znemke Essence.

Alessandro - 239 vs. Essence - Jelly Baby - Very BerryA moram sploh kaj komentirat?

Naslednji odtenek iz Gipsy Look kolekcije je 242. Gre za lep rdeč odtenek z mini zelenim in roza šimrom, ki je praktično neviden na nohtu.

v senci
v senci
na soncu
na soncu
umetna osvetlitev
umetna osvetlitev

Na fotografijah sta dva nanosa.

Odtenek 242 sem primerjala z odtenki: China Glaze – Designer Satin, Essie – Bahama Mama in Catrice – Vibrant Violet.

China Glaze - Designer Satin vs. Essie - Bahama Mama vs. Catrice - Vibrant Violet vs. Alessandro - 242China Glaze - Designer Satin vs. Essie - Bahama Mama vs. Catrice - Vibrant Violet vs. Alessandro - 242Tokrat sem imela več sreče, saj sem našla vsaj brata od 242. Brat se imenuje Vibrant Violet znamke Catrice.

Zadnji odtenek, ki je pritegnil mojo pozornost, je odtenek z imenom 253. Gre za zelo zanimiv odtenek. Pravzaprav bi rekla, da je koralen odtenek, a fotoaparat je kar ponorel ob njem, saj se ga nikakor ni dalo poslikati. Na fotografijah izgleda preveč živahen in preveč oranžen.

Alessandro - 253

Na spodnji fotografiji sem želela prikazati droben zlat šimer, zaradi katerega izgleda lak pod določeno osvetlitvijo oranžen.

Alessandro - 253Na fotografijah sta dve plasti. Izredno lep odtenek. Sploh v kombinaciji z vrtnico…

fotografija, na katero sem skoraj pozabila...
fotografija, na katero sem skoraj pozabila…

Za 253 nimam primerjav. Lahko pa v kratkem pričakujete prispevek, namenjen posebej tem lepotcem, ki slišijo na ime “koralen” ali “oranžen”.

Cena vsakega minija iz te kolekcije je 3,95€. Kolekcija je barvno zanimiva. Priporočam, da si jo vsaj ogledate. Morda vas kakšen odtenek očara.

14 thoughts on “Alessandro – Gipsy Look”

  1. na prvi sliki 239 zgleda res podoben verry berry (ali celo essie big spenderju),sam ob primerjavi ni niti malo podobnosti…
    mi je pa koralko krasen :wub: ce je mozno,se priporocam za primerjavo z essence object of desire.. :blush:

    Reply
  2. Veš da se ž vselim novih prispvkov :w00t:
    ja, veš da sem razmišljala v isti smeri…koralkotov imam zdaj res že veliko…toplih vijol mi pa manjka

    Reply
  3. Če se odločaš za enega od njiju, potem ti predlagam vijolkota. Koralnih imaš že nekaj, takšnega vijolkota pa zagotovo še nimaš ;) Kmalu naredim še kakšno primerjavo… verjetno jutri ali pojutrišnjem… danes ali jutri upam, da napišem prispevek “step-by-step MU”…

    Reply
  4. js se ne morem odločit…al bi raj imela vijoličnega…al koralnega…ne vem če mi finance dopuščajo oba
    Very Berry in 239 sta pa res ko dan in noč :sideways:  čeprav sem tud js takoj pomislila, da bi si pa mogoče lahko bila podobna

    Reply
  5. Tamara, samo zate sem poslikala še Very Berry v primerjavi z 239. Slika je dodana v prispevek ;) Hvala za tvoj predlog!

    Nati, oba sta lepa!!! :wub:

    Reply

Leave a comment