Maybelline “no name” lak

By Mamy

Tako lepega lakca v košarici s poceni lakci še nisem zasledila. Ponavadi niti ne brskam po njih, a tokrat sem iskala lakce, ki jih je kak dan nazaj opisala Gejba.

Lak je bil brez etikete in zato močno znižan, za 50%. Na njihovi spletni strani se mi zdi, da je nabolj podoben odtenku Rose Attraction ali Peach, morda Nugget Rose. Zaenkrat je Maybelline no name lak, dokler mu ne najdemo pravega imena. Je iz linije Forever Strong Professional.

Maybelline

Opis barve mi nikoli ne gre dobro od rok.

Recimo da je perlasto oranžno rjave barve, ampak spet bolj breskove kot oranžne barve. Najbolj realna barva je v steklenički, na fotografijah so malo preveč intenzivne.

Zelo lepo se nanaša, ravno prav je gost, čopič je zelo v redu. Prog skoraj ni oz. niso tako očitne, kar se mi pri tovrstnih lakih rado dogaja. Nanesla sem dva sloja.

Slikano na sončku.

Maybelline_Forever_Strong

Še ena fotografija, ki je nastala pod lučjo.

MYB

Lak me je navdušil. Kako je z obstojnostjo  še ne morem reči, ker sem ga kupila danes, ga poslikala in ga pokazala vam.

4 thoughts on “Maybelline “no name” lak”

  1. Hmm, tudi meni ni lep. Dvomim, da bi me tudi nizka cena prepričala v nakup. Barva sama po sebi najbrž ni napačna. Frost finiš pa zame ta lak naredi popolnoma nezanimiv. Dvomim, da bi kdaj pristal na mojih nohtih.

    Nohti pa so kot vedno lepi ;)

    Reply
  2. Meni ni lep, ampak vseeno čestitam za uspešen lov! Vem kako sem sama navdušena kadar najdem kako dobro stvar poceni. :wink:

    Reply

Leave a comment