Zoya: Yasmeen, Mikka in Sloane

By Mamy

Kot je razvidno iz imena, vam imam danes namen pokazati tri Zoya lake.

Enkrat sem že omenila, kako navdušena sem nad njimi. Imam samo vijolične odtenke, ki so si na hitro ocenjeno zelo podobni, a podroben pogled nam pove, kako zelo so si različni. Vsem je skupno to, da imajo opazen sijaj.

Zoya_Yasmeen_Mikka_Sloane
Zoya_Yasmeen_Mikka_Sloane

In še enkrat:

Zoya_Yasmeen_Mikka_Sloane
Zoya_Yasmeen_Mikka_Sloane

Laki se zelo lepo nanašajo, obvezna sta dva nanosa, več bi bilo že pretiravanje. Čopič je klasičen, nič posebnega, a nanos z njim ni težaven. Imam jih že dobro leto, a se niso popolnoma nič zgostili ali kako drugače spremenili.

Glede na kvaliteto in obstojnost jih jaz enačim z Essie lakci.

Prvi je Yasmeen, z zelo opaznim šimrom, morda najbolj vijoličen od vseh.

YasmeenA spet malo drugačen na drugačni svetlobi, Yasmeen ll.

Yasmeen _l.

Drugi je Mikka, bolj tople vijolične barve s finim šimrom in bogatim leskom. Spet dva nanosa zadostujeta za popoln nanos.

Zoya_Mikka

Zoya Sloane. Temno vijoličen, manj šimrast z zelo finim šimrom, skoraj krem, a lep, lep.

Zoya_Sloane

Kaj posebnega nimam pisati o njih, morda le to, da vam nakup le-teh zelo priporočam. Sedaj se že dobijo pri nas, “Parokeetke”  :D smo jih naročale v Ameriki.

Naslednjič vam pokažem še dva, ki sta nekaj posebnega; celo tako posebna, da si zaslužita svoj vnos.

5 thoughts on “Zoya: Yasmeen, Mikka in Sloane”

 1. Mamy mi je prijazno dovolila preizkusiti njene Zoya lakce. :rose: SLOAN bo moj – ni druge poti. Že po prvi plasti sem bila navdušena.

  Smo pa ravno pri Mamy primerjale China Glaze Let’s Groove ter Zoya Yasmeen lakca in si v mojih očeh nista kaj preveč podobna.

  Mislim, da je eden svetlejši in toplejše vijola barve, vendar ju trenutno nimam pred seboj, da bi lahko 100% trdila kateri je kateri.

  Reply
 2. meni so vsi trije lepi! in mamy, krasne nohtke imaš :wub:
  meni žal zadnje čase vijolična nekako ne paše…kar je res čudno, glede na to, da je bila to še do nedavnega ena mojih najljubših barv…

  Reply
 3. Sloane imam tudi sama in je fenomenalen!!! Yasmeen sicer nimam, a sem ga videla v živo. Res je lep, a meni je Sloane lepši. Mikka pa me sploh ne gane…

  Reply

Leave a comment