Dva poletna odtenka

By Mamy

Na počitnice sem šla otovorjena z lepim številom lakov. Saj veste, za vsak slučaj, če te zamika kakšna barva in jo je preprosto dobro imeti pri roki.

Tik pred odhodom sem kupila Gosh 63 Sunset, lak čudovite oranžne barve.

Gosh 63 Sunset
Gosh 63 Sunset

A z njim nisem najbolj zadovoljna. Je zelo prosojen in zelo redek, potrebni so vsaj trije nanosi, da se doseže nekaj barve. Nanaša se lepo in tudi čopič je zelo v redu. Na sliki so trije nanosi, le na sredincu sta dva. Sicer je barva zelo lepa, a nekako se mi zdi vodena in preveč prosojna. Zanimivo, da mi je perlast finiš pri lakcih sicer všeč, tukaj pa me moti.

Gosh_63 Sunset

Drug lak je bolj udarne barve: Catrice 280 Luminous Red. Lak je izredno pigmentiran in tisti pravi rdeče rdeč lak.

Catrice_280 Luminous Red

En nanos bi bil zadosti, a sem vseeno nanesla dva sloja. Obožujem Catrice lakce, ker imajo odličen čopič. Izgleda krem, a vsebuje fin zlat šimer.

Ta je bil na mojih nohtih brezhiben cele tri dni, brez nadlaka (seveda, kot se za počitnice spodobi, tudi brez dela).

Catrice ima že nekaj časa v ponudbi nekaj zelo lepih novih odtenkov.

Catrice_Luminous Red

Kako lepo je bilo fotografirati v naravnem okolju, kjer lepih kulis ne manjka. Plaže na Korziki so zelo raznolike. Enkrat neskončne z dolgočasno sivo mivko, drugič z drobnim skoraj zlatim peskom, kjer je polno školjkic, tretjič spet s črnimi kamenčki. V slednjih je bilo kopanje prav srhljivo.

Korzika

Ja, poletje se počasi poslavlja, ostajajo pa spomini… in fotografije… 

3 thoughts on “Dva poletna odtenka”

  1. Goshev mi ni preveč všeč. Frost finisha tako ali tako ne maram. Barva bi še bila sprejemljiva. Catrice rdečko je lepši, čeprav meni nič posebnega. Nohtki pa so lepi in plaža prav tako.  Se pa strinjam, prav nenavadno se je sprehajati po črni plaži…

    Reply

Leave a comment