Alessandro – He Loves Me collection

Alessandro is again spoiling us with a new collection of ten gorgeous minis. The collection is called He Loves Me and is made of ten springy and trendy shades, like grey, purple, beige, coral, pink … I grabbed four shades that appealed to me the most. And I can tell you, all four of them are winners for me!

Golden Hush, Sinful, Moody Mauve, Turtle Love
Golden Hush, Sinful, Moody Mauve, Turtle Love

I can’t believe it! I love all of them! They all applied like a dream. They are very well pigmented and all have tiny shimmer. There are two coats of each shown in the picture. And you know what? Alessandro finally named their polishes! I think they did a great job with the names.

The price stays the same: 3,95€ for 5ml.

What do you think? Interesting or not?

This post is also available in SLOVENŠČINA.

14 thoughts on “Alessandro – He Loves Me collection”

 1. Nada, upam, da ujameš Sinful-čka, ker je res fina barva. Za DMje pa me skrbi, da gredo morda iz prodaje in te omejene kolekcije sploh ne bodo dobili. Glede na to, da imajo znižano… hmm… samo predvidevam. :think:

  Reply
 2. Bila sem v Mullerju v centru in tam ga danes ob 15.00 ni bilo več. Bom poskusila srečo še na Rudniku ali v BTCju. Alessandro imajo tudi v nekaterih poslovalnicah DM. Jaz sem bila v tisti pri ljubljanskem sodišču in še nimajo te kolekcije. Drugače pa so Alessandro laki v DMjih -50% do razprodaje zalog.

  Reply
 3. Nada, po izkušnjah sodeč, Muller dobi te omejene izdaje najprej, vsi ostali kasneje. Predvidevam, da bosta Nama in Maxi to  kolekcijo še dobili. Žal pa zagotovo res ne morem ničesar napisati, ker ne vem… Žal. Ne vem, ali se Alessandro laki dobijo še kje drugje. A v LJ so Sinful-i že v vseh Mullerjih razprodani? :shock:

  Reply
 4. Zanima me, kje vse je mogoče kupiti to kolekcijo. V DM-jih in Nami še nimajo, v Mullerju je odtenek Sinful že razprodan. Ali dobijo še kakšno novo pošiljko? Se ti laki dobijo tudi v kakšnih drugih drogerijah?
  Hvala!

  Reply
 5. Evo, jaz sem si danes povsem spontano privoščila Sinful in Golden Hush in ko sem med nakupom z Gejbo po telefonu klepetala, me ni prepričala, da je Moody Mauve ful ful lep odtenek … Sem ji ga dvakrat omenila, pa so jo ful bolj zanimale druge stvari … tako da je Moody Mauve romal nazaj na stojalo … Ker je v resnici :wub: , upam, da me počaka ;)

  Reply
 6. mene tile pastelčki niso prepričali, sem si pa privoščila rozija Love Love Love in oranžkota Clementine, ki je naravnost perfekten!
   
  to da imajo imena je pa itak debeeest! konč no!

  Reply

Leave a comment