NOTD: OPI – Sparkle-icious and Show It And Glow It! (Burlesque)

Just a quick NOTD post.

NOTD: OPI - Sparkle-icious and Show It And Glow It!
NOTD: OPI – Sparkle-icious and Show It And Glow It!

It’s a mixture of OPI‘s Sparkle-icious and Show It And Glow It! (SIAGI!) Both are from the Burlesque collection, which is probably my favourite OPI’s collection from last year. These glitters are amazing! I layered Sparkle-icious and SIAGI! because I wanted SIAGI! to look more purple and I wanted Sparkle-icious to look warmer. I’m not sure in which order I layered them. I know I did three thin coats. And I know I layered them alternately, but I can’t remember with which one I started. I believe I started with SIAGI!, moving on with Sparkle-icious and ended with SIAGI!. But I could be wrong. If you have both of them, feel free to experiment with different combinations. I love the end result and it’s exactly what I had in my mind.

What do you think?

14 thoughts on “NOTD: OPI – Sparkle-icious and Show It And Glow It! (Burlesque)”

 1. Wow! Zelo udarno. :) Sicer Burlesque ni moja najljubša kolekcija in so mi tudi tile glitterčki preveč barviti, ampak na tvojih nohtih je itak vse čudovito. Mislim, da bi crackle ali scotch tape design s črno izpadel na tole podlago enostavno :drop: . :yes:

  Reply
  • Hvala! :rose: Tudi jaz sprva nisem bila navdušena nad glitterčki, a lansko praznično obdobje in Burlesque kolekcija sta me čisto potegnila vase. :nails: Všeč mi je, ker so dobro prekrivni, ker imajo droben, glitter, ker se ful hitro sušijo (zgornja manikura je bila narejena in suha v manj kot pol urce :thumb: ) in skrijejo večino nepravilnosti na nohtu in pri nanosu. :thumb: Crackle bi sigurno čisto hudo izpadel. Za scotch tape design pa se še nisem zagrela. Poleg tega pa se je žal manikura zlupila iz mojih nohtov. :ermm: Vem, da kar ima nekaj punc s tem težave, a meni se je prvič zgodilo. No, vsaj odstranjevanje ni bilo težko. :biggrin:

   Reply
   • Zlupila?? Wow! Haha, ampak to je pri glitterčkih dobrodošlo, glede na mučno odstranjevanje. :wink: Jaz pa jem zarečeni kruh. Dobila sem Show Must Go On in je preeeečudovit!! :wub: Je pa res, da sem zanj vedno trdila, da mi je všeč, le preostanek kolekcije ne preveč — se tolažim. :wink: :whistle:

    Reply
  • Ja, odstranjevanje … ampak tokrat je šlo čisto enostavno, ker se mi je prvič zgodilo, da se mi je lak odlupil z nohtov. Kar veliko punc jamra glede tega in sploh pri OPIjevih glitterjih, a meni se je to zdaj prvič zgodilo. Nisem prepričana, kaj je vzrok. :think:

   Reply

Leave a comment