Maybelline Color Tattoos in Slovenia + haul

Wow – I was blown away today when I spotted Maybelline Color Tattoos in our stores. There are 8 shades available. I bought Pink Gold and Infinite White.
There was also bronze, purple, turquoise, black, taupe, white, pink and possibly Pomegranate Punk or it’s twin.
Price: 4,95 EUR.

Maybelline Color Tattoo: Pink Gold, Infinite White
Maybelline Color Tattoo: Pink Gold, Infinite White

I also bought some other goodies today:

  • all of Essence Floral Grunge nail polishes
  • L’Oreal False Lash Wings + Volume Million Lashes (gift with purchase)
  • Deborah ShineTech Gellike 09 nail polish

I would have also bought new Deborah foundation, but testers were still not available so …

Floral Grunge, Color Tatoo, L'Oreal mascaras haul by Gejba
Floral Grunge, Color Tatoo, L’Oreal mascaras haul by Gejba

Just enough big spree to satisfy me and still small enough that I don’t have guilty conscious.

22 thoughts on “Maybelline Color Tattoos in Slovenia + haul”

  1. Boljše da sploh ne gledam več vašega bloga. Vedno najdem stvari, ki jih “nujno” rabim. Pa še v dm-u moram zapraviti bonus – tako, da zdaj je maskara na spisku (ubistvu dve), da ne omenjam kremnih senčil – taupe, bronz, pa turkizno zelen je lep… floral grunge pa itaq, če bo še kaj ostalo :wub:

    Reply
    • Jaz jih sicer uporabljam kot sekundarno podlago, vendar mislim, da bi se morali dobro obnesti tudi kot primarna … vsaj na večini. :yes:

      Reply
      • Sem mislila sekundarno, pardon, pozabila napisat. :) In sem jih že naročila za pozno darilo za rojstni dan, tako da jih dobim kmalu. :happy:

        Reply
  2. Js sm toook srečna, da so končno pri nas, sem si kupila Permanent taupe in ga obožujem :) Pa cena je odlična, res sm se bala, da bodo po 10 al pa kej podobno neumnega :D

    Reply
    • Jope. Do 16.4., če sem si prav zapomnila. V Mullerju je nova 20% cenejša … I think. Danes sem večino informacij pridobivala s kotičkom očesa. :biggrin:

      Reply
      • o super. A si jih že kaj sprobala, se jih splača nabavit? Jaz sem do zdaj na drugi pakungi lash arhitect-ke 4D, ki mi je kar všeč, pa me začenja preveč živcirat da toliko maskare ostaja na koncu krtačke, da bi kupila še tretjo. :)

        Reply
  3. Jooooj, jaz sem tudi videla te color tattooje pa tolk da nisem skakala po dm-u :D sem pa kupila kar tri in tudi unovčila 30% popust :D Ampak so itak že cenejši, kot v Avstriji in sem bila zlo presenečena :) Yay! :D

    Reply
    • A veš kaj je bila moja prva misel? Tole je pa malo cenejše kot v Avstriji. :biggrin: Kateri trije so te prepričali? Meni je turkizen tako lušten, vendar podobnih barv v zbirki skoraj da ne uporabljam. :sigh:

      Reply
      • Men so tudi vsi všeč, sam sem mogla bit praktična, turkiznega ne bi nikoli uporabljala :) jaz sem tudi vzela tega rozastega, pa še bronastega pa taupe :) bronastega sem že uporabila in je super, nobeno senčilo na mojih vekah ne zdrži cel dan, ta pa je zvečer še kar vztrajal :D :party: mislim da si bom nabavila še belega in ga uporabljala kot bazo. :)

        Reply
  4. Jaaaa, jaz sem čisto navdušena nad temi Tatoo-ji takoj, ko bom imela v denarnici več kot 4evre, si jih grem kupit :happy:

    Reply

Leave a comment