Eyeshadows

New acquisitions: NYX, Sleek and Mineralissima

By  | 

I’m excited! Look what I got today!

New acquisitions: NYX, Sleek - Pout Paint, Mineralissima

New acquisitions: NYX, Sleek - Pout Paint, Mineralissima

I took advantage of a coupon code for 15% discount on entire order in an Slovenian online store and ordered the NYX palettes and my favourite Mineralissima ful size eyeshadows. I got Sleek Pout Paints for review purposes. I’m so excited to play with them and compare them to the OCC Lip Tars. You can expect an extensive review some time in the future.

I'm also on: Facebook, You Tube, Twitter, Google+, Pinterest. My e-mail: maestra(at)parokeets(dot)com

19 Comments

 1. Smashinbeauty

  September 4, 2011 at 18:35

  is that the Nude on Nude palette from NYX ? :happy:

  • Maestra

   September 6, 2011 at 07:55

   Yes, it is. :yes: It’s beautiful and I love it!

 2. Vesna

  September 4, 2011 at 17:36

  Samo kupuješ! :D

  • Maestra

   September 6, 2011 at 07:54

   In zraven max uživam! :haha:

 3. Sana

  September 2, 2011 at 22:17

  Jaz še vedno kolebam med tem, ali naj izkoristim to akcijo in nabavim tele Sleek Pout Paints ali ne … Prepričana sem, da so oldični, ampak ne morem se odločiti, katere dva odtenka bi kupila. Vsekakor komaj čakam na vaše mnenje :)

  • Maestra

   September 6, 2011 at 07:53

   In kako si se odločila? Si izkoristila akcijo?
   Jaz ti lahko na hitro napišem, kako se mi zaenkrat zdijo Pout Paint-i (moram pa jih res še bolj stestirati). Tekstura, vonj, embalaža mi je boljša od Lip Tar-ov. Resnično so super za mešanje novih odtenkov. Pigmentirani so res zelo dobro. Obstojnost pa … so dobro obstojni, a se mi zdi, da so na meni npr. Illamasqua in Revlon mat šminke še malo bolj obstojne.
   Katere odtenke pa imaš nagledane?

   • Sana

    September 6, 2011 at 15:33

    Hvala za mnenje, mi je res v pomoč :)
    Akcija traja še jutri do polnoči in ker imam jutri izpit, se bom glede na izid tega odločila, ali si zaslužim praznovanje :) Zagotovo bi si naročila modrega (Peek A Boo), ker se da s tem odtenkom dobro “potemniti” barve. Nato pa se odločam še med rdečim (Pin Up), za katerega vem, da bi ga lahko nosila tudi samega, in temno vijoličnim (Port). Bojim se namreč, da bi Port sam na mojih ustnicah izgledal preveč rozno za moj okus, prepričana pa sem, da bi se zmešan s Peek A Boojem spremenil v čudovito temno gotsko šminko. Decisions, decisions … :nervous:

 4. Nuša

  September 2, 2011 at 19:00

  Jealous much! :stars:

 5. Emina

  September 2, 2011 at 14:28

  Prekrasne palete.. poštar ti je zakon.. da se usudim naručivati preko eBay-a i sličnih stranica, već bi bile moje.. sve više linkova imam spremljenih a nikako da se usudim napraviti paypal i naručivati..

  • Maestra

   September 6, 2011 at 07:32

   Poštar je res zakon! :biggrin:

 6. Mateja

  September 2, 2011 at 13:41

  Jaz sem tudi izkoristila popust in sem ponosna lastnica svojih prvih dveh Sleek paletk. :happy: Ampak niti približno ne ustvarjam tako dobrih make-upov kot ti. :blush:

  • Maestra

   September 6, 2011 at 07:29

   Juhej! Kateri paleti pa si naročila?

   • Mateja

    September 6, 2011 at 12:31

    Paraguayo in Oh So Special :) In sem suuuper zadovoljna. :) :happy: Zdaj imam pa problm, ker mi je še tanova všeč. :wub:

 7. Gejba

  September 1, 2011 at 21:51

  Siva paletka izgleda zelo luštno. Se že veselim reviewja. :happy:

  • Maestra

   September 2, 2011 at 08:10

   Siva paleta je krasna! :yes:

 8. Klaudia

  September 1, 2011 at 20:58

  I really want to have Sleek <3 So much! Lucky you!!

  • Maestra

   September 2, 2011 at 08:09

   You can order Sleek online as well. ;)

 9. karamela

  September 1, 2011 at 20:37

  Ta paleta s šminkami je tudi mene mikala, vendar se potem nisem odločila za nakup (ponavadi šmink v plaetkah nikoli ne uporabljam). Sleekove ”šminke za mešanje” so zanimiva ideja – po blogih vidim da punce z veseljem ustvarjajo svoj odtenek, mešajo vazeline… meni pa se s tem ne da igrati – me pa zanima kako bo tebi všeč.

  • Maestra

   September 2, 2011 at 08:07

   Tudi jaz šmink v paletah ne uporabljam. Po večini niso pigmentirane in še … a naj potem celo paleti nosim v torbici, da šminko ponovno nanesem? :undecided: Tale paleta pa je tako luštno majhna, da bi jo dejansko celo lahko v torbici nosila. Zdela se mi je ultra uporabna za potovanja. Baje je podobna Naked paleti, ki pa je kar nekaj večja. Moram še preveriti, koliko sta si dejansko podobni.
   Sem pa se odločala med to in tisto večjo Nude on Nude paleto od NYX. Tisto z 20 odtenki senčil in ne-vem-koliko odtenkov šmink. Tudi tista se mi je zdela fajn, a me kombinacija barv v paleti ni čisto prepričala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

:zip: :yes: :wub: :wink: :whistle: :wave: :w00t: :unsure: :undecided: :thumb: :think: :stars: :sorry: :smell: :silly: :sigh: :shock: :scared: :rose: :roll: :pic: :perfume: :party: :nono: :nervous: :naughty: :nails: :love: :lips: :idea: :happy: :haha: :flirt: :fju: :ermm: :drop: :drool: :devil: :cute: :cry: :crown: :cool: :ccc: :bow: :blush: :bljak: :biggrin: :ashout: :angry: :angel: :amail: :akitty: :ahug: