Bling – Bling Ocean franken

More at: https://www.parokeets.com/en/2009/11/bling-bling-ocean-franken-and-kotd/Zadnje čase se me loteva neka bolezen. :think: Bolezen, ki se ji reče “bleščice in kamenčki”. :shock: Natančno ne znam pojasniti kje, kdaj in kako sem jo staknila, a zelo očitno kažem simptome. K sreči bolezen ni resna, le izživeti in preboleti jo moram. :biggrin:

Torej, kaj sem danes ušpičila? Z Nati sva se sprehajali po Prometeju, kjer sem iskala majhne kamenčke, ki bi bili primerni za na nohte. Brez uspeha. Uspešen pa je bil ulov bleščic s holografskim efektom. Doma sem jih takoj preizkusila. Rezultat je Bling – Bling Ocean zmešanček. Formula, kako je nastal, izgleda takole …

Od L proti desni: trojne Rayher bleščice, S-he 426 in 399, Bling - Bling Ocean
Od L proti desni: trojne Rayher bleščice, S-he 426 in 399, Bling - Bling Ocean

“X” v formuli ni neznanka, ampak prečrtana neuporabljena sestavina. :biggrin: Točnih mer nimam niti približno, ker sem delala po občutku.

In še Bling – Bling Ocean …

Bling - Bling Ocena - frankenNa fotografiji sta dve plasti. Nanos je bil neproblematičen. Prekrivnost dobra. Površina je hrapava. Po dveh plasteh nadlaka je skoraj popolnoma gladka.

Še bleščice bližje …

Rayher - bleščiceRayher - bleščiceUpam, da se bodo bleščice v laku lepo obnašale in se ne bodo preveč posedle ali se celo razbarvale. :think:

Nad zmešančkom sem super navdušena. Super barva in super bleščice. Me prav zanima, kakšno veselje bo odstranjevanje.

16 thoughts on “Bling – Bling Ocean franken”

  1. Maestra, tole je pa res ful lep zmešanček! :w00t:
    Te holografske bleščice sem tudi jaz že zmešala v prozoren lak in čez nekaj mesecev je bil lak umazano rumen, skoraj rjav… Obstojnost glitra je na žalost v mojem primeru čisto zanič. :roll:

    Reply
  2. Matejcka, jaz še čakam, kaj se bo zgodilo. Zaenkrat so še OK. Tudi meni se je že podobno zgodilo z enimi bleščicami. Posedle so se in razbarvale. Morda so te kaj drugačne. Hmm… Upanje umre zadnje, pravijo. :biggrin:

    Reply
  3.  
    ooo super ti je to uspelo! samo še ena velika lesena perla na sredincu manjka…tko, za piko na i :cool:
    krasen je! upam da ga kmalu odstraniš, ker se prav veselim poročila o odstranjevanju :silly:

    Reply
    • Ane, z leseno perlo bi bilo pa popolno. Šmenta, moram danes nujno nazaj v Prometeja. :D Odstranjevanje pride na vrsto verjetno jutri… morda že danes, kdo bi vedel. :D Vsekakor bom poročala. ;)

      Reply

Leave a Comment