H&M flowers in my hair
H&M flowers in my hair

Follow my blog with bloglovin

In the summer I like flowers in my hair. I think it looks very … well … summery. :D

H&M flowers in my hair
H&M flowers in my hair

I bought these flowers in H&M and I’m satisfied with them. What do you think?

(I know the picture is over-the-top with the hearts and everything but I just felt like that. )

19 COMMENTS

 1. res krasni lasje! Tudi sama imam naravno rahlo valovite, poleg tega pa še barvane in tanke…

  bi bila vesela, če bi lahko zaupala, s čim neguješ lase :wub:

  • Hvala! Tudi moji lasje so barvani, posledično imam zelo suhe konice. Imam pa občutljivo lasišče, ki grdo reagira (beri: prhljaj) na preagresivne šampone. Sicer pa se mi lasje ne mastijo preveč in si jih perem na 5-7dni. Trenutno sem zelo zadovoljna s Phyto šamponom. Skoraj ob vsakem pranju uporabljam kakšno oblogo / masko za lase. Všeč so mi Macadamia maska, Gliss Kur Oil Nutritive Butter Treatment, Avonova olivna maska. Potem na konice dam še kaj za konice … večinoma kaj silikonskega. Všeč mi je krema za konice od Gliss Kur. Sicer pa velikokrat pred pranjem na lase (spodnji dve tretjini) za nekaj ur dam kakšno olje – olivno ali avokadovo ali kokosovo ali shea butter. Lase pa poskušam čim manj toplotno obdelovati. Ja, potem frizura ni tako zelo lepa, a lasje so hvaležni. :biggrin:

 2. I’ve always wanted to have blond hair :cry:  I’m a redhead who dreamed about long, blond hair :party:  Your hair is amazing :yes:
   
  And I bought the same flowers some time ago :D

 3. Jaz imam tudi te rožice iz H&Ma. Rdeče in tiste nežno roza. in so me kar obnorele to poletje! res lepo, romantično :rose:
   

 4. Jaz imam tudi te rožice iz H&Ma. Rdeče in tiste nežno roza. in so me kar obnorele to poletje! res lepo, romantično :rose:

 5. OMG keri lasje! :w00t: :w00t: Wow. :wub: A to so tvoji naravni kodrčki al si jih kodraš, če ja, s čem in kako? Res prekrasno! :wub:

  • Hvala! :rose: Na tej fotki so ene tri dni stari kodri (so res že razvlečeni in brez leska, ker je bilo preveč laka za lase – bila na eni poroki in je morala frizura držati celo noč :biggrin: ), ki so bili narejeni pri frizerki z likalnikom. Sama pa imam naravno zelo podobno skodrane – valovite. Najlepše skodrane kodre imam, če grem z vlažnimi lasmi spat. Včasih si dam na vlažne lase nekaj pene za kodranje in potem na suhe še silikončke. To je to … lase zelo redko fenam ali likam. Problem ali pa lepota tega, če greš z vlažnimi spat je, da nikoli ne veš, kakšen se boš zbudil. :haha:

   .-= Maestra´s last post … With flowers in my hair =-.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

*